Neler Yeni

Çözüldü✓ işlemci model yükselttim görüntü gelmiyor

Bünyamina

80+ Platinum
arkadaşlar çoğu yerde dağınık bilgiler var biri diyor işlemcide sorun vb ama taktım ısınmıştı eski işlemciyi taktım görüntü var neden görüntü olmasın bilen varsa yazabilirmi?

Ryzen 5 2600 eski işlemcim
Ryzen 5 5600x yeni işlemcim

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
arkadaşlar çoğu yerde dağınık bilgiler var biri diyor işlemcide sorun vb ama taktım ısınmıştı eski işlemciyi taktım görüntü var neden görüntü olmasın bilen varsa yazabilirmi?

Anakartınız nedir ? Ryzen 5 2600 ü anakarta takıp bios güncelleyiniz (son sürüme). (Anakartın kendi sitesinden)
Güncelledikten sonra bilgisayarı kapatıp. 5 5600x monte edin ve büyük ihtimal kullanabilirsiniz.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

Anakart b450 modeli ise BIOS güncelleyiniz...

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Cevap Anakart BIOS'nda. Anakartınızın BIOS'nu son sürüm WHQL olmayan sürüme güncelleyiniz.

Bünyamina

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap Anakart BIOS'nda. Anakartınızın BIOS'nu son sürüm WHQL olmayan sürüme güncelleyiniz.
Anakart b450 modeli ise BIOS güncelleyiniz...
Anakartınız nedir ? Ryzen 5 2600 ü anakarta takıp bios güncelleyiniz (son sürüme). (Anakartın kendi sitesinden)
Güncelledikten sonra bilgisayarı kapatıp. 5 5600x monte edin ve büyük ihtimal kullanabilirsiniz.
Hepinize teşekkür ederim 2019 daki bios sürümüyle çalışmıyormuş.Güncelleyince düzeldi.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hepinize teşekkür ederim 2019 daki bios sürümüyle çalışmıyormuş.Güncelleyince düzeldi.
rica ederim. bende pc mi salı günü topladım aynı sebebten görüntü alamadım. bios flashback ile bios güncelledim ve görüntü alabildim.

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rica ederim. bende pc mi salı günü topladım aynı sebebten görüntü alamadım. bios flashback ile bios güncelledibi
üzüldüm ya bozukmu yoksa kırdımmı naptım diye arkasında anakartın işlemci fanı için 4 vida yeri o kaymıştı arka kapaktan ulaşabiliryordum tüm pc söktüm sonra aklıma geldi neyse deneyim oldu :D

Top Bottom