Neler Yeni

İşlemci Neden Bu kadar Isınıyor

Pgufike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih İke
benim 1600af de böyleydi stock fanlı , eh denilecek bir fan çektim şuan 48-53 arası takılıyor. kule tipi şart.
Anladım hocam peki önerebileceğiniz çokta pahalı olmayan bişey önerebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az zorlasanız işlemciyi sistemi korumaya alır işlemci. Baya sıkıntı var onda şu an
Arkadaşım bayadır kullanıyor bilmiyorum ama yeni fan şart demekki

Pgufike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih İke

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hava akışı iyi değil ise kasanın yan kapağının çıkarın ve derecelere bir bakın. Bir de macun değişti yazmışsınız. Az veya çok sürmediniz değil mi?

repyxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Süleyman Efe Cİn
Merhaba arkadaşımın bir bilgisayarı var ve işlemcisi aşırı ısınıyor sebebi nedir bilen varsa yazabilirmi?
macun yenilemesinden sonra ya kaydırdı ya da tam oturtamamış. montajı tekrarlasın imkansız o kadar ısınması temas etmiyordur
yüzeye

Zamazingoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
İbrahim Toglu
Merhaba arkadaşımın bir bilgisayarı var ve işlemcisi aşırı ısınıyor sebebi nedir bilen varsa yazabilirmi?
Bende diyorum ülke genelinde havalar niye birden ısındı.

Basit bir kule tipi soğutucu +ortalama bir termal macun işi çözer.

Pgufike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih İke

Basit bir kule tipi soğutucu +ortalama bir termal macun işi çözer.
😂😂😂

Hava akışı iyi değil ise kasanın yan kapağının çıkarın ve derecelere bir bakın. Bir de macun değişti yazmışsınız. Az veya çok sürmediniz değil mi?
Hocam kapağı çıkardım bakıcam şimdi

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yağız Arslan Baytekin
Arkadaşım kullanıyo şuanlık ama yeni bir fan şart demekki

Zalman zm-stc10

Yeni çıkan bir macun geçen internette görüp araştırmıştım bir hafta önce kaliteli olduğunu söylüyorlar kullananlar açıkçası internette bir video bulamamıştım o zaman pek emin değilim kalitesi nedir ne değildir ama çoğu insan iyi olduğunu söylüyorsa iyidir yeni bir soğutucu gerekiyor o zaman soğutucusu tam takmadiysaniz onuda bir gözden geçirin tam oturdumu kontrol edin yoksa vay halinize yeni soğutucu gerekiyor

Pgufike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih İke
knkm pasif soğutucu mu var hiç mi fan dönmüyor ciddi sıkıntı
Fan dönüyor hocam

Yeni çıkan bir macun geçen internette görüp araştırmıştım bir hafta önce kaliteli olduğunu söylüyorlar kullananlar açıkçası internette bir video bulamamıştım o zaman pek emin değilim kalitesi nedir ne değildir ama çoğu insan iyi olduğunu söylüyorsa iyidir yeni bir soğutucu gerekiyor o zaman soğutucusu tam takmadiysaniz onuda bir gözden geçirin tam oturdumu kontrol edin yoksa vay halinize yeni soğutucu gerekiyor
Hocam bu şekil

Ekler

• IMG_20240506_234652.jpg
    IMG_20240506_234652.jpg
    2 MB · Hit: 29
Top Bottom