- Bütçe
- 45000
Alınmaz leşAlıntıyı görüntüleAçıkçası daha ucuza mal etmek istiyorum arkadaşımdan aldım bu öneriyi . Bana biraz fazla yüksek geldi sanki ekran kartınıda bir tık yukarıya taşıyıp işlemciyi bir tık düşürebilirim . Ayrıca ssd fazla pahalı ramlerde öneriniz nedir
Önerin var mı30 ve 45 k üzeri butcelerde hazır sistemler daha iyi özelleştirmede olacak şekilde
Alınmaz leş
Knk tek tek toplamaya bak işlemci odaklı olmasının sebebi neÖnerin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu almak yerine bunu al çok daha iyiAlıntıyı görüntüleAçıkçası daha ucuza mal etmek istiyorum arkadaşımdan aldım bu öneriyi . Bana biraz fazla yüksek geldi sanki ekran kartınıda bir tık yukarıya taşıyıp işlemciyi bir tık düşürebilirim . Ayrıca ssd fazla pahalı ramlerde öneriniz nedir
Kanka farm a bırakacağım pc yi çok hesap açması gerekKnk tek tek toplamaya bak işlemci odaklı olmasının sebebi ne
İlettiğim pcnin işlemciside gayet iyi yada istersen 7600f li al 4000tl daha ucuz oluyor 42k ya gelir satıp üzerine para koyuıp ryzen7 7800x3d al en iyi oyun işlemcisi oKanka farm a bırakacağım pc yi çok hesap açması gerek
Bu paraları vermene değmez am4'de kur farm işi metin 2 falan mı?Kanka farm a bırakacağım pc yi çok hesap açması gerek
AynenBu paraları vermene değmez am4'de kur farm işi metin 2 falan mı?
Bu paraya git adam akıllı sistemini diz derim bunlar sana düzgün gelir sağlamaz harcadığın paraya değmez 2.elden 2-3 tane eski ama eli yüzü düzgün işlemcisi ortalama ryzen işlemcili laptop al daha az güç çeker daha uyguna gelir taş çatlasın 15-18k ya maal olurAynen