İşlemci önerisi

Reaksiyon skoru
37
Merhaba sistemim
rx570
8gb
İ5-2500

yeni bir işlemci almayı düşünüyorum pek uyumlu değiller gibi çünkü işlemci biraz eski. Onereceginiz Intel markalı işlemci var mı AMD olmaz çünkü anakart değişmek zorunda kalıyorum

Butce

Merhaba sistemim
rx570
8gb
İ5-2500

yeni bir işlemci almayı düşünüyorum pek uyumlu değiller gibi çünkü işlemci biraz eski. Onereceginiz Intel markalı işlemci var mı AMD olmaz çünkü anakart değişmek zorunda kalıyorum
i5 9. nesil alabilrsin bütçen varsa yoksa i3 9. nesil alabilirsin

sistemini tam yazarsan aşırı iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam anakart değişmeden o işlemcileri takabilirmi sence ?
Sadece anakrt değil RAM de değişmeli. :D

Merhaba sistemim
rx570
8gb
İ5-2500

Eğer ciddi performans farkı istiyor isen en az İ7 2600 veya İ7 3770 falan alman lazım. O soketteki diğer İ5 lerde 4C/4T sadece daha yüksek frekansları var.

HT bulundurmasının oyun performasnına bir getirisi olmaz sadece render ya da yayın tarzı işlerle uğraşıyorsanız iyi olur onun haricinde 2500 kalabilir yükseltmeye bence gerek yok alabilirsen 3570.

P8H61-M LX R2.0
.

Eğer yükseltmeye gerek yoksa dursun o zaman fiyatlar aşağı inince ryzen 3 1200 alıyım bari.

Ya da önerebileceğiniz anakart la birlikte ucuz işlemci var mı?

P8H61-M LX R2.0
.

Eğer yükseltmeye gerek yoksa dursun o zaman fiyatlar aşağı inince ryzen 3 1200 alıyım bari.

Ya da önerebileceğiniz anakart la birlikte ucuz işlemci var mı?
Hayır yok ilerde alırsın bitşeyler R3 1200'ü şimdilik önermiyorum fiyatı uçmuş bildiğin neyse ilerde alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,198
Üyeler
199,658
Son üye
beeti01

Geri