İşlemci pimlerine kurumuş termal macun sıkıştı

Seazar_1

80+
Reaksiyon skoru
1
Amd ryzen 5 3600x macun kontrol amaçlı çıkardım fakat işlemcinin pimlerine kurumuş termal macun sıkıştı tam dibine, bilgisayarı çalıştırırsam sıkıntı olurmı veya işlemci ısı

Amd ryzen 5 3600x macun kontrol amaçlı çıkardım fakat işlemcinin pimlerine kurumuş termal macun sıkıştı tam dibine, bilgisayarı çalıştırırsam sıkıntı olurmı veya işlemci ısı
Eğer şu an sıkıntı yoksa yine de tehlikeli olabilir dostum. Sen yine de onu bir şekilde zarar vermeden çıkarabiliyorsan çıkar ince bir iğneyle falan. Bastırmadan yap. Ama yapılmayacak gibiyse elleme kalsın tamam mı?

Pimlere bir zarar gelirmi
Gelmez diye tahmin ediyorum, macun bir şey yapmaz da araaki bağlantıyı keserse başın ağrır hele bir de oturdukları yere girerse çok daha kötü. Sıkıntı çıkmadıysa çok elleşme yine de sen çıkarmaya çalış. Çıkmıyorsa yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.

Peki termal macun erirmi sıcaktan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gelmez diye tahmin ediyorum, macun bir şey yapmaz da araaki bağlantıyı keserse başın ağrır hele bir de oturdukları yere girerse çok daha kötü. Sıkıntı çıkmadıysa çok elleşme yine de sen çıkarmaya çalış. Çıkmıyorsa yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası hayır. Pek sanmıyorum ha sıvılaşabilir mi dersen net bir şey diyemem. Sen bence bir dene olmazsa buraya yaz. Tavsiyeleri unutma iğneyle ya da ince bir şeyle kır küçük küçük üfle düşsün.

En İyi Cevap
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,196
Üyeler
192,641
Son üye
kante
Geri