Neler Yeni

Yardım İŞLEMCİ PİN YAMULMAMASI İÇİN BU KARGOLAMA İYİ MİDİR?

PinsizAMD

80+ Bronze
Oraya hareket sensörlü bomba koysan patlama hey maaşallah böyle koruma beyaz sarayda yok.
İşlemcim kulak hizasında masama düştü resmini çekerken 2 3 tane pin daha yamuldu sizce pinler yapınca çalışır mı?

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
takarken düzeldi sanırım

PinsizAMD

80+ Bronze
Yapılır basit bir şey kardeşim öyle bütün pinler gitmemiş benim işlemçi daha kötü olmuştu amd işlemçileri dikkatli çıkartmak gerek
Teşekkürler hangi model vardı sizde?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
İşlemcim kulak hizasında masama düştü resmini çekerken 2 3 tane pin daha yamuldu sizce pinler yapınca çalışır mı?
Bilemiyorum ama garanti size düzeltir gönderir pin yamulması her ne kadar siz kaynaklı da olsa para verdiyesniz ki okuduğum kadarıyla vermişsiniz yapar gönderirler.

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
pin yamuk olsad çalılıyor diye biliyorum ama nasıl çalışıyor eksileri ne bilmiyorum

ElectriX

80+ Silver
Yasak madde paketlemiş gibi duruyor :d

PinsizAMD

80+ Bronze
Bilemiyorum ama garanti size düzeltir gönderir pin yamulması her ne kadar siz kaynaklı da olsa para verdiyesniz ki okuduğum kadarıyla vermişsiniz yapar gönderirler.
Daha yollayacağım dirde bana bunun için soğutucu önerir misiniz lütfen birde yakarken işlemciyi ellerim titriyor kalbim çok hızlı atıyor panik atak oluyorum. Ne yapmam lazım.?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Daha yollayacağım dirde bana bunun için soğutucu önerir misiniz lütfen birde yakarken işlemciyi ellerim titriyor kalbim çok hızlı atıyor panik atak oluyorum. Ne yapmam lazım.?
İmzamda ki soğutucu çok iyi iş yapıyor.

PinsizAMD

80+ Bronze
Kardeşim şöyle yap eğer göndermediysen pinleri düzelt öyle gönder yoksa bir işlem yapmazlar garantide
Abi işlemci takarken ellerim titriyor kalbim çok hızlı çarpıyor ne yapmam lazım ellerimden ter boşalıyor işlemciyi takarken heyecandan normalde böyle olmazdı phenom 2 takmıştım am3 soket ama bu pahalı diye heyecandan öleceğim bir şey olacak diye.

PinsizAMD

80+ Bronze
Abi işlemci takarken ellerim titriyor kalbim çok hızlı çarpıyor ne yapmam lazım ellerimden ter boşalıyor işlemciyi takarken heyecandan normalde böyle olmazdı phenom 2 takmıştım am3 soket ama bu pahalı diye heyecandan öleceğim bir şey olacak diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapılır basit bir şey kardeşim öyle bütün pinler gitmemiş benim işlemçi daha kötü olmuştu amd işlemçileri dikkatli çıkartmak gerek
Çalışırken mavi ekran falan vermez değilmi ? Yani aynı performansı verir ?

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Can Uzay
Soğutucuyu sökerken çok daha fena bir şekilde yamultmuştum ben de, maket bıçağı ucunu araya soka soka düzelttim

Top Bottom