Bilemiyorum ama garanti size düzeltir gönderir pin yamulması her ne kadar siz kaynaklı da olsa para verdiyesniz ki okuduğum kadarıyla vermişsiniz yapar gönderirler.İşlemcim kulak hizasında masama düştü resmini çekerken 2 3 tane pin daha yamuldu sizce pinler yapınca çalışır mı?
Daha yollayacağım dirde bana bunun için soğutucu önerir misiniz lütfen birde yakarken işlemciyi ellerim titriyor kalbim çok hızlı atıyor panik atak oluyorum. Ne yapmam lazım.?Bilemiyorum ama garanti size düzeltir gönderir pin yamulması her ne kadar siz kaynaklı da olsa para verdiyesniz ki okuduğum kadarıyla vermişsiniz yapar gönderirler.
İmzamda ki soğutucu çok iyi iş yapıyor.Daha yollayacağım dirde bana bunun için soğutucu önerir misiniz lütfen birde yakarken işlemciyi ellerim titriyor kalbim çok hızlı atıyor panik atak oluyorum. Ne yapmam lazım.?
Abi işlemci takarken ellerim titriyor kalbim çok hızlı çarpıyor ne yapmam lazım ellerimden ter boşalıyor işlemciyi takarken heyecandan normalde böyle olmazdı phenom 2 takmıştım am3 soket ama bu pahalı diye heyecandan öleceğim bir şey olacak diye.Kardeşim şöyle yap eğer göndermediysen pinleri düzelt öyle gönder yoksa bir işlem yapmazlar garantide
3600xTeşekkürler hangi model vardı sizde?
Abi işlemci takarken ellerim titriyor kalbim çok hızlı çarpıyor ne yapmam lazım ellerimden ter boşalıyor işlemciyi takarken heyecandan normalde böyle olmazdı phenom 2 takmıştım am3 soket ama bu pahalı diye heyecandan öleceğim bir şey olacak diye.3600x
Çalışırken mavi ekran falan vermez değilmi ? Yani aynı performansı verir ?Yapılır basit bir şey kardeşim öyle bütün pinler gitmemiş benim işlemçi daha kötü olmuştu amd işlemçileri dikkatli çıkartmak gerek