Neler Yeni

işlemci pinlerim yamuldu

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
işlemciyi soğutucusunu takarken işlemci yerinden çıktı ve 5 tane pin yamuldu onları düzelttim ve geri yerine taktım şuan bilgisayar çıkarıyor fakat sorun yaratırmı bunu merak ediyorum şu ana kadar sıkıntı olmadı sistem daha yeni zaten en az 5 6 yıl kullnırım bu süreç içersinde bir problem çıkarmı bunu merak ettim?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
işlemciyi soğutucusunu takarken işlemci yerinden çıktı ve 5 tane pin yamuldu onları düzelttim ve geri yerine taktım şuan bilgisayar çıkarıyor fakat sorun yaratırmı bunu merak ediyorum şu ana kadar sıkıntı olmadı sistem daha yeni zaten en az 5 6 yıl kullnırım bu süreç içersinde bir problem çıkarmı bunu merak ettim?
düzgün bi şekilde düzelttiysen sorun olacağını sanmıyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Merak etme sorun olmaz endişen olmasın sen cpu ya stress test yap mavi ekran falan yemezsen sorun olmaz

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dün aynı sorunu yaşadım, bende de aynı senaryo ve bende de 5 pin yamuldu. Ben kalemle düzeltip taktım, Cinebench ve stress testi yaptım değerler normaldi.

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
Dün aynı sorunu yaşadım, bende de aynı senaryo ve bende de 5 pin yamuldu. Ben kalemle düzeltip taktım, Cinebench ve stress testi yaptım değerler normaldi.
Aynen 0.5 kalemle :D amd bin bu sözlerini acilen değiştirmesi gerekiyor Intel tarafında bu şekilde bir sorun yok oyunlarda vs drop varmı oeki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Cinebench yap performansına bak istersen, ben içimde şüphe kalmasın diye yaptım :D
Aida 64 yaptım 10 dk bir sorun olmadı yeniden yapayimmi sence testler

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Aynen 0.5 kalemle :D amd bin bu sözlerini acilen değiştirmesi gerekiyor Intel tarafında bu şekilde bir sorun yok oyunlarda vs drop varmı oeki
Ama intelde pinler yamulursa daha zor düzeltiliyor bence iki firmaninda başka bir yönet bulması lazım

Gerek yok hocam eskisinden dahaiyi olur o işlemci sogutucu ile

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

O zamanda AMD işlemcileri Intel anakartlarda bir şekilde çalıştırırlar.

Ayrıca yeni anakart çıkması gerekir vs. vs.

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
Ama intelde pinler yamulursa daha zor düzeltiliyor bence iki firmaninda başka bir yönet bulması lazım

Gerek yok hocam eskisinden dahaiyi olur o işlemci sogutucu ile
evet anakarti es geçmişim :D

Top Bottom