İşlemci Seri Numarası

crspy

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar. Ben Msi geri ödeme kampanyası kapsamında anakart ve işlemci aldım. Benden bunun için işlemci seri numarası istediler. Bunu öğrenmek için kasayı açıp fanı sökmekten başka bir çarem var mı? Ne yapmam gerekiyor nasıl bulabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar. Ben Msi geri ödeme kampanyası kapsamında anakart ve işlemci aldım. Benden bunun için işlemci seri numarası istediler. Bunu öğrenmek için kasayı açıp fanı sökmekten başka bir çarem var mı? Ne yapmam gerekiyor nasıl bulabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
İşlemcinin kutusu yok mu üzerinde yazar. Programlar anakartta falan işe yarasa da işlemci de bulamıyorlar.

Hazır sistem olarak alındığı için kutusuz işlemci olarak geldi yani kutusunda yazmıyor.

tercan'ın da dediği gibi kutusunun üzerinde yazar.

Malesef kutunun üzerinde herhangi bir şey yok yukarıda belirttiğim sebepten ötürü.
O zaman başka bir yolu olduğunu pek sanmıyorum maalesef. Yanlış bilmiyorsam bilgisayara indireceğin herhangi bir program da sana bu bilgiyi sağlamayacaktır. Tek çare fanı söküp işlemciye bakmak.

O zaman başka bir yolu olduğunu pek sanmıyorum maalesef. Yanlış bilmiyorsam bilgisayara indireceğin herhangi bir program da sana bu bilgiyi sağlamayacaktır. Tek çare fanı söküp işlemciye bakmak.
Kasayı alalı 1 ay oldu fanı söktüğüm zaman tekrar termal macun sürmeye gerek var mı? Büyük ihtimal üstü okunmayacak çünkü temizlemek gerekebilir.

Kasayı alalı 1 ay oldu fanı söktüğüm zaman tekrar termal macun sürmeye gerek var mı? Büyük ihtimal üstü okunmayacak çünkü temizlemek gerekebilir.
Evet temizlemen gerekir. Ardından termal macun da gerekecektir maalesef.

Ne ile temizlemek en zararsız ve risksiz olur? Teşekkürler bu arada
Çok ıslak olmayan bir ıslak mendil kullanabilirsin, ancak dikkat et çok ıslak olmasın. Bir yere akarsa oksitlenme yapabilir. Aslında peçete bile olur, o kadar özen göstermene gerek yok. Eğer çok zor çıkıyorsa ilk başta kredi kartı tarzı sert bir cisimle kabasını kazıyabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler bu arada
Rica ederim :)

Son düzenleme:
Geri