Neler Yeni

İşlemci sıcaklığı açılırken 95 dereceleri görüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Bakan
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yunus Emre Uzun
montajında bir problem olabilir mi acaba soğutucu pompanın kablosu ve radyatör fanlarının kablosunun giriş yerleri karıştırılmış olabilir mi oyun oynarken vb durumlarda maksimum kaç dereceyi görüyor 70 75 i geçmemesi lazım sıvı soğutucu bu sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Abdullah Çetin
Merhabalar herkese iyi yıllar.
ryzen 5 7500f kullanıyorum. Bilgisayar açılırken işlemci sıcaklığı 50 60 70 80 90 diye 95 e kadar çıkıp ortalama 30 sn kalıp sonra tekrardan 48 derecelere düşüyor.
soğutucum https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-helios-c2-2x120mm-rainbow-fanli-islemci-sogutucu.html
vatan hazır sistem olarak alındı ortalama 1.5ay önce bir sıkıntı var mı ?
Hocam macun kalınlığını falan kontrol et..

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Bakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
montajında bir problem olabilir mi acaba soğutucu pompanın kablosu ve radyatör fanlarının kablosunun giriş yerleri karıştırılmış olabilir mi oyun oynarken vb durumlarda maksimum kaç dereceyi görüyor 70 75 i geçmemesi lazım sıvı soğutucu bu sonuçta
testini yapmaları için ücret de verdim aslında. oyun oynarken 65 derecede takılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam macun kalınlığını falan kontrol et..
tamamdır teşekkür ederim.

şuan fark ettim pompanın renkleri yanmıyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yunus Emre Uzun
testini yapmaları için ücret de verdim aslında. oyun oynarken 65 derecede takılıyor

şuan fark ettim pompanın renkleri yanmıyor.
büyük ihtimalle kablolamada bir yanlışlık olabilir hocam girişleri kontrol edin youtubedan montaj videosunu bulabilirseniz işinize yarayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Bakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimalle kablolamada bir yanlışlık olabilir hocam girişleri kontrol edin youtubedan montaj videosunu bulabilirseniz işinize yarayabilir
poma renkleri pc yi kapatıp açtığımda gene yandı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,622
Üyeler
164,349
Son üye
UnFlow
Top Bottom