Bir şey olmaz ama düzenli olarak iç temizlik yapmaya dikkat et.Arkadaşlar ben assassins Creed oynuyorum ve işlemci sıcaklığım 85e kadar çıkıyor gelecekte bir sorun olur mu?
Bilgisayarımı zor şartlarda topladımda 6,7 sene idare etmesini istiyorum
kanka o zaman bi baktır bilgisayarcıda normal değilDaya yeni 1aylık
İşlemcini tahmin mi ediyoruz?Arkadaşlar ben assassins Creed oynuyorum ve işlemci sıcaklığım 85e kadar çıkıyor gelecekte bir sorun olur mu?
normal ama 1 aylık pc de 80 e kadar çıkmaması lazım darbogaz falansa bilmemkanka o zaman bi baktır bilgisayarcıda normal değil
normal değil stok fanla far cry 6'da 76 derece üstünü görmedim macun yenile yada fanların hızını kasa ve ekran kartı fanıda dahil yükselt çünkü ekran kartı ısınınca aynı zamanda kasanın içinede ısı yayıyo buda ister istemez işlemciyi etkiliyor. frekans düşürmeyi dene en kötü ama 85 derece öyle aman aman bir sıcaklık değil tamam çok normal değil ama bişey olcağını sanmıyorumDaya yeni 1aylık
Kardeş ultra oynama o zamanUltra ayarlarda oynuyorum i5 12400f ve rx6600 var
.Kardeş ultra oynama o zaman
Dostum sistemi niye aldı o zaman ? Gayet güzel ultra oynatacak sistemi var.Arkadaşlar ben assassins Creed oynuyorum ve işlemci sıcaklığım 85e kadar çıkıyor gelecekte bir sorun olur mu?