ben absürt bir şey göremedim ? ne istiyorsun 20-30 derecedemi çalışsın
100watt çekmesi anormal değilmi?ben absürt bir şey göremedim ? ne istiyorsun 20-30 derecedemi çalışsın
işlemcin %100 çalışıyor gayet normal100watt çekmesi anormal değilmi?
65 watt tdp yokmu?işlemcin %100 çalışıyor gayet normal
hocam o ısı yayma kapasitesi65 watt tdp yokmu?
hocam benim işlemci yüzde 30 u geçmiyor kullanımda o neden olur?işlemcin %100 çalışıyor gayet normal
yük altında %30 u geçmiyorsa kısıtlanmıştır yüksek ihtimalle işlemciniz nedirhocam benim işlemci yüzde 30 u geçmiyor kullanımda o neden olur?
14700f hocam 2.1ghz de çalışıyor birde üstüne çıkmıyor nedenseyük altında %30 u geçmiyorsa kısıtlanmıştır yüksek ihtimalle işlemciniz nedir
nasıl tümünü kullanırım son hızlarda anlamadım bi türlüyük altında %30 u geçmiyorsa kısıtlanmıştır yüksek ihtimalle işlemciniz nedir
denetim masasından güç ayarınızı yüksek ya da nihai performansa alın. biostan cpu ayar kısmınında ss ini atarsanız iyi olur14700f hocam 2.1ghz de çalışıyor birde üstüne çıkmıyor nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl tümünü kullanırım son hızlarda anlamadım bi türlü
1. tamam 2. 1dkdenetim masasından güç ayarınızı yüksek ya da nihai performansa alın. biostan cpu ayar kısmınında ss ini atarsanız iyi olur
dosyalar yüklenmiyor buraya hocam sacma bi sekilde insta falan varmı ordan atayımdenetim masasından güç ayarınızı yüksek ya da nihai performansa alın. biostan cpu ayar kısmınında ss ini atarsanız iyi olur
https://hizliresim.com buraya yükleyip link atabilirsiniz pc den insta açmaya üşendim şimdi1. tamam 2. 1dk
Mesaj otomatik birleştirildi:
dosyalar yüklenmiyor buraya hocam sacma bi sekilde insta falan varmı ordan atayım