SatisFaction
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,127
Ss alıp atarmısın o siteye giremiyorum da
1) kasa hava almıyor mu?
Hocam kaç saatlik Bi oynanışda bu değerlere ulaşıyor, cpu modeliniz nedir
Yükledim şimdi bakar mısın ?Ss alıp atarmısın o siteye giremiyorum da
Kasa hava alıyor fakat egzoz fan arkası sıcak havayı tam atamıyor diyebilirim. Atamamsının sebebi kasanın arkası kısmen kapalı yere denk geliyor dolap içi.1) kasa hava almıyor mu?
2) işlemcine hiç dokundun mu? OC UV falan?
4 saat aralıksız oynama sonucu böyle. CPU R5 1600 AF.Hocam kaç saatlik Bi oynanışda bu değerlere ulaşıyor, cpu modeliniz nedir
Hocam anormal Bi durum olduğunu sanmıyorum 4 saatte normaldirYükledim şimdi bakar mısın ?
Kasa hava alıyor fakat egzoz fan arkası sıcak havayı tam atamıyor diyebilirim. Atamamsının sebebi kasanın arkası kısmen kapalı yere denk geliyor dolap içi.
4 saat aralıksız oynama sonucu böyle. CPU R5 1600 AF.
AynenHocam anormal Bi durum olduğunu sanmıyorum 4 saatte normaldir
%99 çalışan gpuBence iyi gibi %59 oranında calışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen
4 saat gameplay dan sonra normal değil mi hocamFazla ısınmış.
Kasanızın hava akışı nasıldır.
Hocam biraz alakasız ama hangi kartı kullanıyorsunuzArkadaşlar NFS: Heat değerlerim nasıl ?
Ayarlar 1080p ultra.
İşlemci stok fan. Sistem imzamda.
Alıntıyı görüntüle
Teste soksun Bi bence işlemciyi %100 yük altındayken gerektiği kadar bekledikten sonra foto atsın öyle karar verelim siz ne diyorsunuz hocam%99 çalışan gpu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4 saat gameplay dan sonra normal değil mi hocam
Yapılabilir tabi ama bana göre sıcaklık gayet normalTeste soksun Bi bence işlemciyi %100 yük altındayken gerektiği kadar bekledikten sonra foto atsın öyle karar verelim siz ne diyorsunuz hocam
59 oranında bence daha iyisi olabilir daha 41 i boş ve muhtemelen o.c. yok tur sizi eleştiriyorum sadice konuşuyoruz ama bence test yapması daha mantıklı olurYapılabilir tabi ama bana göre sıcaklık gayet normal
Hava akışı iyi de egzoz fanın arkası kısmen kapalı. Ama normal diyorlar.Fazla ısınmış.
Kasanızın hava akışı nasıldır.