İşlemci Sıcaklığı Normal Mi ?

59 oranında bence daha iyisi olabilir daha 41 i boş ve muhtemelen o.c. yok tur sizi eleştiriyorum sadice konuşuyoruz ama bence test yapması daha mantıklı olur
Hocam şaka mısınız

Kameraya el salla noldu ki yanlış bisey mi yaptım yani test yapıp atması daha mantıklı olur diye demiştım
59 kullanıyor 41 boş demişsin de kardeşim o işlemcinin %59u grafik kartını besliyor işlemci kullanımı %100 olursa darboğaz var demektir

59 kullanıyor 41 boş demişsin de kardeşim o işlemcinin %59u grafik kartını besliyor işlemci kullanımı %100 olursa darboğaz var demektir
Tmm da işlemciyi zorlayacak test olunca daha fazla kullanım olucaktırekran kartı görüntü vermek için kullanılmaz mi (vay sanki bilmiyorduk demeyin ) işlemciyi yormak içinde daha robotik bir program kullanılır diye düşünüyorum

Tmm da işlemciyi zorlayacak test olunca daha fazla kullanım olucaktırekran kartı görüntü vermek için kullanılmaz mi (vay sanki bilmiyorduk demeyin ) işlemciyi yormak içinde daha robotik bir program kullanılır diye düşünüyorum
Tamam hocam haklısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

%59' u gpu' yu beslemez birazı da işleme yapar. Ama değişen bir şey yok
Demek istediğimi anladınız hocam

87 derece çok yüksek bir değer.
Bu şekilde kullanmaya devam ederseniz işlemcinize zarar verirsiniz haberiniz olsun
Yük altında maksimum 75-80 derece olmalı.
Siz 90 dereceye merdiven dayamışsınız.

Prime95 testinde ekran kartını beslenmesine ne gerek var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,184
Üyeler
194,884
Son üye
vvalterwhite
Geri