ses önemli değil 6700xt de coil whine sorunu varİkisinide kullandım AG400 daha sessiz.
teşekkürlerkapanır rgb muhtemelen. kontrolcüne bağlı anakartına bağlar kapatırsın. birde bu cpuya bu fan yeterli daha yüksek bişe almaya gerek yok. 1.2kya falan bundan iyisi gelmiyo yine 4 bakır borulu bişe geliyo soğutma performansı değişmez yani.
nasıl yapacağım?ısı limiti 100 derece zaten bunda bu değerler normal bunun için 85 üstü normal değil sadece eğer çok problem ediyorsan işlemci kullanımını 100 değilde 95 yap benimki 95 derece fln dı 60 a düştü
80i geçince anormal diye biliyordum yıllardırÇok anormal sıcaklıklar değil ama bir tane soğutucu alabilirsin. En azından için rahat olur
sıvı sogutma alabilir bu fiyatta biraz daha bütçeyi artırsa1k ile düşer bu soğutucuyu al baya rahatlar cpu.
bu beyaz olan
bu random rgb siyah olanID-COOLING SE-214-XT ARGB White 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB White 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
sıvı soğutma ile ugraşmak istemem suyunu değiştir falan filansıvı sogutma alabilir bu fiyatta biraz daha bütçeyi artırsa
ama ama... 50 40 derece arası bi degişim olabilridi..ek olarak ekran kartı sıcaklığında 2 gösterge var 56mi 67mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıvı soğutma ile ugraşmak istemem suyunu değiştir falan filan
özel yaptırdımhocam masa guzele benziyor? linki vaar mı
hocam sıvı soğutma öyle bir şey değil ama yine de kule tipi daha iyi olurek olarak ekran kartı sıcaklığında 2 gösterge var 56mi 67mi?
sıvı soğutma ile ugraşmak istemem suyunu değiştir falan filan
1300 1400e alınıcak sıvı soğutmanın ömrü çok uzun olmaz. onun yerine sağlam hava soğutma daha iyi.sıvı sogutma alabilir bu fiyatta biraz daha bütçeyi artırsa
2K sistemde 1080p mönitor kullandıgım için yük işlemciye biniyor. 2k monitör alırsam ısı düzelir gibi ama şuanlık 2K lazım değil85 derecenin altı normaldir. O oyun fazla işlemci kullanıyor. %90 üstü kullanımda sıcaklık artacaktır. Kule tipi soğutucu alabilirsin.
hocam muhtemelen biri vram ya da hotspot sıcaklığıözel yaptırdım
Alıntıyı görüntüle
şimdi benim ekran kartı sıcaklığı 58mi 74mi? 74 ise çok değil mi?
hocam tavsiyem attığım beyazı al geç 12400f ve 5600 böyle fan almadan düşüremezsin.2K sistemde 1080p mönitor kullandıgım için yük işlemciye biniyor. 2k monitör alırsam ısı düzelir gibi ama şuanlık 2K lazım değil