İşlemci soğutucu almaya gerek var mı?

armadillo

80+
Reaksiyon skoru
9
5600x işlemciye sahibim soğutucu olarak ise Gametech Freezer Hd2.4 bu soğutucudan var. Akdeniz bölgesinde sıcak bir şehirde yaşıyorum 5 dakika OCCT testinde 85 dereceye kadar çıktı. Sizde soğutucu almama gerek var mı? Phantom spirit almayı düşünüyorum eğer almam gerekir ise.

Ekler

• ss.png
    ss.png
    154.7 KB · Hit: 33
İşlemciler ne kadar serin çalışırsa o kadar performans alırsın o yüzden güzel bir soğutucu elbet gerekli. Phantom spirit gayet güzel soğutucu tavsiye ederim.

Bunun rgb olanı da var sana kalmış.

o
5600x işlemciye sahibim soğutucu olarak ise Gametech Freezer Hd2.4 bu soğutucudan var. Akdeniz bölgesinde sıcak bir şehirde yaşıyorum 5 dakika OCCT testinde 85 dereceye kadar çıktı. Sizde soğutucu almama gerek var mı? Phantom spirit almayı düşünüyorum eğer almam gerekir ise.
cct ile ile yaptığınız testte aldığınız sonuçların tepe noktasına
gündelik hayatta ne kadar ulaşacaksınız

bu da önemli
şu an tepe nokta evet yüksek ama tehlikeli bir boyut değil
oyunlarda bu kadar derecelere çıkacakmısınız
sanmam

85 normal dostum stres testinde max olarak ama daha aşağı çekiliyor mu evet bütçen varsa kesinlikle thermalright işini görür

Phantom Spirit daha iyi soğutur. 85 normal

Phantom spirit daha iyi soğutur evet biliyorum. Yani asıl sormak istediğim şey elimdeki bana yetecek ise işlemcime bir sorun çıkarmayacaksa boşa para harcamıyım. Almaya gerek var mı yani?

Geri