hocam oynadığım oyun ciddi anlamda bayağı yoruyor bugün bir baktım 93 dereceyi gördüm korktum yanıcak diye daha iyisi var mıdır bunun işlemciyi değiştireceğim değiştirdiğim zaman da iyi soğutabilecek bir şey olmasını istiyorumÇok ısınmıyor o işlemci
![]()
Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 558,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bile çok aslında
SE-214-XT veya AK400 alabilirsin o haldehocam oynadığım oyun ciddi anlamda bayağı yoruyor bugün bir baktım 93 dereceyi gördüm korktum yanıcak diye daha iyisi var mıdır bunun işlemciyi değiştireceğim değiştirdiğim zaman da iyi soğutabilecek bir şey olmasını istiyorum
O zaman biraz daha aş bunu alhocam oynadığım oyun ciddi anlamda bayağı yoruyor bugün bir baktım 93 dereceyi gördüm korktum yanıcak diye daha iyisi var mıdır bunun işlemciyi değiştireceğim değiştirdiğim zaman da iyi soğutabilecek bir şey olmasını istiyorum
hocam bilmiyorum yeni fanla beraber aldığım yere götürüp montajını yapmalarını isteyeceğim amd stok fanından dolayı zaten macun değiştirirken bir tonsıkıntı yaşadım tutkalla yapıştırmışlar sanki ya fanla beraber işlemci geldi çıkartmayı denediğimde sanırım macunu ince sürdüm 3 ay gibi bir süre geçti tekrar ısınmaya başladıMontajını düzgün yapamamışsındır ya da macunu kurumuştur
r5 5600 var bende o bile stok fanla 85 üstü görmedi