T tnatncr 80+ Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 318 Dahası Reaksiyon skoru 105 İsim Tuna 16 Eylül 2020 #1 y6 ultra soğutucuyu montaj sırasında çok zorlanıyorum. Yüksek kuvvet uygulamak gerektiği için anakarta zarar vermekten korkuyorum. Zarar verirmiyim ?
y6 ultra soğutucuyu montaj sırasında çok zorlanıyorum. Yüksek kuvvet uygulamak gerektiği için anakarta zarar vermekten korkuyorum. Zarar verirmiyim ?
ErselMert 80+ Bronze Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1,067 Dahası Reaksiyon skoru 530 İsim Ersel Mert Instagram @erselmert Twitter erselmert 16 Eylül 2020 #2 anakartı söküp dışarda rahatca yapabilirsiniz öyle yüksel kuvvet gerektiren bir durum olmaması gerekir
anakartı söküp dışarda rahatca yapabilirsiniz öyle yüksel kuvvet gerektiren bir durum olmaması gerekir
T tnatncr 80+ Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 318 Dahası Reaksiyon skoru 105 İsim Tuna 16 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ErselMert yazmış: anakartı söküp dışarda rahatca yapabilirsiniz öyle yüksel kuvvet gerektiren bir durum olmaması gerekir Devamı için tıklayın... tamamdır öyle deneyeceğim
ErselMert yazmış: anakartı söküp dışarda rahatca yapabilirsiniz öyle yüksel kuvvet gerektiren bir durum olmaması gerekir Devamı için tıklayın... tamamdır öyle deneyeceğim