Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci soğutucu öneri

Mertcanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mertcan Okullu
Arkadaşlar bütçem 4000tl hazır sistem almıştım işlemcim çok fazla ısındığı için soğutucuya ihtiyacım var kasaya hangisi uyar bilmediğim için sizlere danışmaya geldim sizce hangi soğutucuyu alayım
İşlemci Ryzen 5 7500F
Kasa XPG LANDER 500
Anakart GIGABYTE A620M-H A620

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Arkadaşlar bütçem 4000tl hazır sistem almıştım işlemcim çok fazla ısındığı için soğutucuya ihtiyacım var kasaya hangisi uyar bilmediğim için sizlere danışmaya geldim sizce hangi soğutucuyu alayım
İşlemci Ryzen 5 7500F
Kasa XPG LANDER 500
Thermalright frost commender kule tipi hava soğutma yada pearless assassin phantom spirit yada king modelleri işini görür
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci Ryzen 5 7500F
Kasa XPG LANDER 500
Tüm bahsettiklerim aynı marka thermalright sıvı soğutmaya para verme boşuna

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peerless Assain veya Frost Commander al. Frost Commander daha iyi ama Peerless Assainde yeterli olur

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
İşlemci Ryzen 5 7500F
Kasa XPG LANDER 500
Peerles assasin

Mertcanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mertcan Okullu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Thermalright frost commender kule tipi hava soğutma yada pearless assassin phantom spirit yada king modelleri işini görür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm bahsettiklerim aynı marka thermalright sıvı soğutmaya para verme boşuna
Anladım teşekkür ederim sıvı soğutma bakma sebebim ram ile temas eder mi bilemediğimden

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Anladım teşekkür ederim sıvı soğutma bakma sebebim ram ile temas eder mi bilemediğimden
Bendeki ramler gskill ripjaws S5 Cl 36 6000 MHz rgb değil fakat şöyle fanları monte ederken üste takabilirsin mazgalların ramlere değmeyecek şekilde

Mertcanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mertcan Okullu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendeki ramler gskill ripjaws S5 Cl 36 6000 MHz rgb değil fakat şöyle fanları monte ederken üste takabilirsin mazgalların ramlere değmeyecek şekilde
Tamamdır dediğin gibi uyguluycam cevabın için çok teşekür ederim ekstra önerebiliceğin bir termal macun var mı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Tamamdır dediğin gibi uyguluycam cevabın için çok teşekür ederim ekstra önerebiliceğin bir termal macun var mı
Frost commender kule tipi hava soğutma aldım ben yanında ufak şırıngada macun geldi kutudan çıktı ayriyeten thermaltake yada çöpler master master gel di galiba adı yada artic mx 6 yada 8 di onlara bakabilirsin ama kutudan normalde çıkıyor frost commender aldım ben çıktı içinden macun diğer modellerde çıkacağını düşünüyorum kutu içeriğine bakabilirsin alacağın sitede

Mertcanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mertcan Okullu
Frost commender kule tipi hava soğutma aldım ben yanında ufak şırıngada macun geldi kutudan çıktı ayriyeten thermaltake yada çöpler master master gel di galiba adı yada artic mx 6 yada 8 di onlara bakabilirsin ama kutudan normalde çıkıyor frost commender aldım ben çıktı içinden macun diğer modellerde çıkacağını düşünüyorum kutu içeriğine bakabilirsin alacağın sitede
Anladım teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Erhan Akçay
Önerilen thermalright modelleri iyidir. Herhangi bir tanesi işinizi görür. Bu seçenekler bu fiyatlara varken 7500f için sıvı soğutmaya gerek yok. Kutunun içinden çıkan macun da kullanılabilir. Yada Arctic mx4 / mx 6 benzeri macunlarda olabilir.

Saçma sapan markaların zayıf soğutucuları 900/1000TL satılırken bu thermalright modelleri gayet iyi fiyat olarak. Hem de kaliteli başarılı soğutucular.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,392
Üyeler
161,040
Son üye
inanç şahim
Top Bottom