İşlemci Soğutucu Önerisi

pargali

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar x3440 almayı düşünüyorum 2 3 güne oc yapıcam normal olarak ama soğutucu lazım tabi aliexpressten baktım az çok 150 160 TL'ye kullananların memnun olduğu birçok ürün var sizce hangisini almalıyım letgo sahibinden n11 hepsiburada hariç her siteden alabilirim sıkıntı yok o konuda ama bütçe 150 160 en fazla 180.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
OverClock yapmam halinde bunlar işimi görecekler midir sizce yani yeterli olur mu birde aliexpress'tekilerin fanı daha kaliteli gibi geldi bana hangisi daha kalitelidir ?
Aliexpresste büyük ihtimal fiyat uçukluğu filan ya da virüs sebebiyle gelmeme olur diye düşünüyorum ve bu ikisi arasından silverstone daha iyi gibi geliyor tam bilmiyorum ve Xeon işlemcileri BIOS modladıktan sonra stock soğutucuyla bile kullanan var o yüzden bence yeterli olur

Aliexpresste büyük ihtimal fiyat uçukluğu filan ya da virüs sebebiyle gelmeme olur diye düşünüyorum ve bu ikisi arasından silverstone daha iyi gibi geliyor tam bilmiyorum ve Xeon işlemcileri BIOS modladıktan sonra stock soğutucuyla bile kullanan var o yüzden bence yeterli olur
Peki teşekkür ederim birde bilginiz varsa diğer açtığım konu ilede yardımcı olur musunuz size zahmet

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,410
Üyeler
189,439
Son üye
kazulet33
Geri