500 TL Bütçeye kadar İşlemci Soğutucusu Lazım. Termal Macunda 100 TL'ye kadar, İşlemci Oyunlarda 85 dereceye kadar çıkıyor işlemcim Ryzen 5 5500.
500 TL Bütçeye kadar İşlemci Soğutucusu Lazım. Termal Macunda 100 TL'ye kadar, İşlemci Oyunlarda 85 dereceye kadar çıkıyor işlemcim Ryzen 5 5500.
Termal macunu işlemciye sürülüyormu ? Termal macun işlemci için lazım.İçinden kaliteli termal macun çıkıyor macuna gerek yok.ID-COOLİNG Id-coolıng Frostflow X 120 4pin Pwm 120mm Işlemci Sıvı Soğutucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ID-COOLİNG Id-coolıng Frostflow X 120 4pin Pwm 120mm Işlemci Sıvı Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Soğutucuya sürülü şekilde veya ayrı bir paket şeklinde macunu yollarlar.Termal macunu işlemciye sürülüyormu ? Termal macun işlemci için lazım.
T6 Ultra Montajı kolaymıdır beni zorlarmı önceden hiç takmadım.Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı - Trendyol
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
T6 Ultra Montajı kolaymıdır beni zorlarmı önceden hiç takmadım.