samet4747
80+ Platinum
noldu la noldu?Hocam şu nanköre yardım etmeyin
noldu la noldu?Hocam şu nanköre yardım etmeyin
pardon kasanın kendi kontrolcusü led_cpu ya bağlı işlemci soğutucu cpu fana bağlıNasıl değil? Fandaki 3 pin anakarttaki 4 pin ise fark etmez.
Yardım ediyormuş gibi nankör demek de güzelmiş .d
Sizi bir güzel pataklayıp susturmak gerekirevet haklıısn yazık diyip susmak gerekir
Tamam abi.Sizi bir güzel pataklayıp susturmak gerekir
helal len bronz olmuşun. noldu burda küfür edemiyon mu?Tamam abi.
neden edeyim? Oradaki kavgayı buraya taşıman çok saçma tartışmaya bile girmeyeceğim seninle.helal len bronz olmuşun. noldu burda küfür edemiyon mu?
sadece 1 sorum var, orada neden durduk yere küfür ettiniz? ben size hiçbir şey dememiştim hakaret manasında.neden edeyim? Oradaki kavgayı buraya taşıman çok saçma tartışmaya bile girmeyeceğim seninle.
Yaptığın hareketler çok saçma ve ergenceydi dalga geçmek istemiştik ama sen abartınca karşılıklı ettik.sadece 1 sorum var, orada neden durduk yere küfür ettiniz? ben size hiçbir şey dememiştim hakaret manasında.
Ne yaptım? Giray söv abi demesine rağmen kufür etmedim sana. Adam akıllı tartışmak için geldim.ben. ama siz bilirsiniz uzatmaya gerek yok madem öyle.Yaptığın hareketler çok saçma ve ergenceydi dalga geçmek istemiştik ama sen abartınca karşılıklı ettik.
Ne yaptım? Giray söv abi demesine rağmen kufür etmedim sana. Adam akıllı tartışmak için geldim.ben. ama siz bilirsiniz uzatmaya gerek yok madem öyle.Yaptığın hareketler çok saçma ve ergenceydi dalga geçmek istemiştik ama sen abartınca karşılıklı ettik.
tamam dayı haklısınız şimdi burda hangimizinki güçlü yarışına dönmesin kapa konuyu daha fazla uğraşmayalımNe yaptım? Giray söv abi demesine rağmen kufür etmedim sana. Adam akıllı tartışmak için geldim.ben. ama siz bilirsiniz uzatmaya gerek yok madem öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yaptım? Giray söv abi demesine rağmen kufür etmedim sana. Adam akıllı tartışmak için geldim.ben. ama siz bilirsiniz uzatmaya gerek yok madem öyle.
yok ben sadece sordum. tartışma çıkarma gibi bir niyetim olsa çıkarırdım zaten.tamam dayı haklısınız şimdi burda hangimizinki güçlü yarışına dönmesin kapa konuyu daha fazla uğraşmayalım
çıkar o zaman görelimyok ben sadece sordum. tartışma çıkarma gibi bir niyetim olsa çıkarırdım zaten.
evde odamda 3 yaşında çocuk uyuyor. o olmasa çıkarırdım madem istiyorsunçıkar o zaman görelim