yeterlı kalır mı delta force oynuyorum 80-90 derece arasında gıdıp gelıyorPeerless assassin
onun yerine sıvı soğutucu tercih etmez misiniz?İşlemcı i5 13. nesıl ne onerırsınız butce 3-4k arası olur
İşlemci 13. nesil İ5 tmm, ama işlemci hangi model ? mesela 13400f mi 13600k mı Ona göre bir şey önerelim bütçe iyi çünkü.İşlemcı i5 13. nesıl ne onerırsınız butce 3-4k arası olur
13400fİşlemci 13. nesil İ5 tmm, ama işlemci hangi model ? mesela 13400f mi 13600k mı Ona göre bir şey önerelim bütçe iyi çünkü.
Yukarda arkadaşın önerdiği de olur gerçi.
o da olur da guzel bır sey varsa degerlendırebılırımonun yerine sıvı soğutucu tercih etmez misiniz?
https://www.teknobiyotik.com/dark-f...i-sogutucu-dkccx123duo.html?ref=akakce&v=1.23 13400fe bu yeter artar bile13400f
Mesaj otomatik birleştirildi:
o da olur da guzel bır sey varsa degerlendırebılırım
Onun için sordum 13400f çok ısınmaz sıvıya çok gerek yok iyi bir hava soğutucu yeterli.13400f
Mesaj otomatik birleştirildi:
o da olur da guzel bır sey varsa degerlendırebılırım
sıvı ne alabılırım pekı o butceye pekı ne onerırsın Frısby FC-9430G kasam buOnun için sordum 13400f çok ısınmaz sıvıya çok gerek yok iyi bir hava soğutucu yeterli.
Deep Cool AS500 Plus İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool AS500 Plus İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool AS500 Plus İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Be Quiet Pure Rock 2 FX ARGB BK033 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Be Quiet Pure Rock 2 FX ARGB BK033 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet Pure Rock 2 FX ARGB BK033 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.998,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunların hepsi yeterli gelir. 13400f e
Fiyat performans isterseniz arkadaşımızn önerdiği bu soğutucu da yeterli13400f için ,ben bütçe yüksek diye orta bir şeyler önerdim.https://www.teknobiyotik.com/dark-f...i-sogutucu-dkccx123duo.html?ref=akakce&v=1.23 13400fe bu yeter artar bile
sıvı almamalısın bu işlemciye. sıvıyı i7ye 13600kya falan alman lazım bunlara fazla gelir.sıvı ne alabılırım pekı o butceye pekı ne onerırsın Frısby FC-9430G kasam bu
Aslında ısınmayan işlemciler için ben sıvı önermiyorum pek. Ama illa param var deniyorsa şu olabilir karar senin. 2000 TL..sıvı ne alabılırım pekı o butceye pekı ne onerırsın Frısby FC-9430G kasam bu
sıvı almamalısın bu işlemciye. sıvıyı i7ye 13600kya falan alman lazım bunlara fazla gelir.
Aynen bende başta işlemciyi onun için sordum k ise daha iyi soğutucu önermek için kule tipi hava veya sıvı olarak ta.sıvı almamalısın bu işlemciye. sıvıyı i7ye 13600kya falan alman lazım bunlara fazla gelir.