Neler Yeni

İşlemci son zamanlarda fazla ısınıyor

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Selamlar i5 12400f işlemcim var 3 aydır falan sıkıntısız kullanıyorum cogu oyunda 80i geçmiyordu sıcaklıgı genelde 70-75 arasında takılıyordu ama son 4 5 gundur cok ısınmaya başladı bayram sonrası kule tipi alıcam fakat bu ısınmanın sebebi ne olabilir ya malwerebytes ile tarama bile yaptım virüs cıkmadı ama olayı kavrayamadım Fifa 23de 96 dereceyi gördüm valorantta 85 gördüm daha önce oynadıgımda 70i kolay kolay geçmiyodu stok fanla

1687880896697.png

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Kasa modeli, kullandığınız termal macun nedir?

UV yapmayı deneyebiliriz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Selamlar i5 12400f işlemcim var 3 aydır falan sıkıntısız kullanıyorum cogu oyunda 80i geçmiyordu sıcaklıgı genelde 70-75 arasında takılıyordu ama son 4 5 gundur cok ısınmaya başladı bayram sonrası kule tipi alıcam fakat bu ısınmanın sebebi ne olabilir ya malwerebytes ile tarama bile yaptım virüs cıkmadı ama olayı kavrayamadım Fifa 23de 96 dereceyi gördüm valorantta 85 gördüm daha önce oynadıgımda 70i kolay kolay geçmiyodu stok fanla

Alıntıyı görüntüle
Büyük ihtimalle havanın ısınması ile alakalıdır.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa modeli, kullandığınız termal macun nedir?

UV yapmayı deneyebiliriz.
Thermaltake Versa T25 kasa macun sürmedim 5 aylık sistem itopyadan aldım fark eder diyorsanız evde açık mx4 var sürebilirim
uv yapabilirim evet ama 4 5 gun onca normalken bi anda nıye ısındı onu çözmek istiyorum

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Thermaltake Versa T25 kasa macun sürmedim 5 aylık sistem itopyadan aldım fark eder diyorsanız evde açık mx4 var sürebilirim
uv yapabilirim evet ama 4 5 gun onca normalken bi anda nıye ısındı onu çözmek istiyorum
Büyük ihtimalle, havanın ısınması ile alakalı. Macun sürülmediyse sürün derim. Kasanız sanırım tam olarak mesh kasa değil. Ondan da olabilir.

MX-4 almanızı önermiyorum. Vizkozitesi az. Pumpout effect yapacaktır. Özellikle laptopta sık sık oluyor. Bu da performans kaybına neden olur.

Bende de aynı işlemci var, neredeyse hiçbir oyunda yüksek fan sesi gelmezdi. 2 haftadır çok fan sesi geliyor, yaz mevsimi geldiği için işlemci daha fazla ısınıyor sanırım.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Büyük ihtimalle, havanın ısınması ile alakalı. Macun sürülmediyse sürün derim. Kasanız sanırım tam olarak mesh kasa değil. Ondan da olabilir.

MX-4 almanızı önermiyorum. Vizkozitesi az. Pumpout effect yapacaktır. Özellikle laptopta sık sık oluyor. Bu da performans kaybına neden olur.
yani evde hazır mx4 var daha önceki i5 11400f e de sürmüştüm güzel gibiydi macunu ıtopya sürmüştür de yenileyebilirim ama acaba sürdükleri mx4den kaliteli midir o düşündürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de aynı işlemci var, neredeyse hiçbir oyunda yüksek fan sesi gelmezdi. 2 haftadır çok fan sesi geliyor, yaz mevsimi geldiği için işlemci daha fazla ısınıyor sanırım.
dimi yakın zamanda fan hızlı calısmaya basladı ve sıcaklık baya fark etmeye başladı

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Aynı işlemci aynı sorun cayır cayır yanıyor kule tipi şart.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri