- Konu Sahibi Konu Sahibi
2250O bileşenler o parayı bile haketmez emin olabilirsin. Çok daha modern bir sistem alabilirsin. Bütçe belirtin.
2250O bileşenler o parayı bile haketmez emin olabilirsin. Çok daha modern bir sistem alabilirsin. Bütçe belirtin.
Tamam işte bende onu diyorumQuad Core 4 çekirdek anlamına geliyor![]()
Dostum bak o sistemler uzaktan güzel gözükür ama aldıktan sonra pişmanlık yaşatır, benden söylemesi. Hala almakta kararlıysan sorunun cevabı şudur.Bide bu var
ATM9915826
Bütcem 2250tlTamam işte bende onu diyorum
Tamamdır. Al bunu keyfine bak. Yeni nesil efsane bir kasa.Bütcem 2250tl
Abi ben buna rx 470 taksam iyi olrmuTamamdır. Al bunu keyfine bak. Yeni nesil efsane bir kasa.
![]()
O işlemci i3 9100F ile yarışamaz. Çok daha düşük bir işlemci. RX 470 takamazsın o işlemciye, darboğaz yapar.Vana iyi islemci eski olsun ama i3 9100f le yarışsa iyi olr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi ben buna rx 470 taksam iyi olrmu
şimdilik apu sistem toplayıp biraz daha para biriktirdikten sonra ekran kartı almak mantıklı olur muTamam işte bende onu diyorum
Abi yani o sisteme rx 470 takılmaz mıDostum bak o sistemler uzaktan güzel gözükür ama aldıktan sonra pişmanlık yaşatır, benden söylemesi. Hala almakta kararlıysan sorunun cevabı şudur.
M= Laptop işlemcisi.
Q = İşlemci 4 çekirdekli.
Yani o işlemci 4 çekridekli bir laptop işlemcisi.
Takılmaz. İşlemci sandığından daha düşük. Darboğaz yapar. Benim önerdiğim sistemi alırsan takabilirsin, çok daha güçlü bir işlemcisi var.Abi yani o sisteme rx 470 takılmaz mı
kardeşim burada 10 kişi sistemi alma diyoruz sen hala turboxu almaya karar vermişsin. görüşümüzü dikkate almayacaksan ne diye soruyorsun ki. turbox al o zamanAbi yani o sisteme rx 470 takılmaz mı