Neler Yeni

İşlemci tam hızda çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
:D termal macunları yakın yeniledim ama yinede tekrar yenileyim yardımlarınız için teşekkürler :)
Laptop sürekli çalışıyorsa 6-8 ayda bir kontrol edin
Frekans arttıkca ısı da artacak demiştim
Her frekans yükselttiğinizde pc zorlayacak oyun oynayın veya stres testine sokun ki hangi frekans da kapandığını görün öyle karar verin

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
Her frekans yükselttiğinizde PC zorlayacak oyun oynayın veya stres testine sokun ki hangi frekans da kapandığını görün öyle karar verin
tamam teşekkür ederim yardımlarınız için voltajda herhangi bir oynama yapmayım değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüksek performans alırmısın birde sonuçları tekrar paylaş öyle yapıp
kusura bakmayın zaten yüksek performans modundaymış ben sadece performans yazmışım yani bu sonuçlar yüksek performandaki sonuçlar zaten

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
tamam teşekkür ederim yardımlarınız için voltajda herhangi bir oynama yapmayım değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kusura bakmayın zaten yüksek performans modundaymış ben sadece performans yazmışım yani bu sonuçlar yüksek performandaki sonuçlar zaten
Yok kardeşim ne kusuru benimde başıma gelen bir durum önce dengeli yapıyorum sonra performans yapıyorum işlemçim kendi hızına geliyor umarım seninde düzelir sorunun

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
Her frekans yükselttiğinizde PC zorlayacak oyun oynayın veya stres testine sokun ki hangi frekans da kapandığını görün öyle karar verin
işlemci %100 yük altında iken maksimum 77 dereceyi gördü ama ben sınırlarını zorlamayı mantıklı bulmadım açıkçası gerek yok bilgisayarın içinde resimler belgeler fln var riske atamam gerçi harddiske bir şey olmaz ama şimdi şu canlı ders döneminde fln sıkıntı çıkartmak istemiyorum ilerde yeni bir bilgisayar alırsam inşaAllah böyle sorunlar yaşamam inşaAllah kimsede yaşamaz

Top Bottom