Neler Yeni

İşlemci tam hızda çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
İşlemcim intel core 2 duo t8100 2.10 ghz ama işlemci 900 mhz de çalışıyor stres testi yapsam bile canlı derslere bilgisayardan girdiğim için sıkıntı çıkarıyor ve yazılım kodlama işleriyle uğraşmak istiyorum ama bilgisayarım buna el vermiyor yardımcı olurmusunuz lütfen işlemci düşük hızda çalışıyor
işlemci.PNG
işlemci den.PNG

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
İşlemcim intel core 2 duo t8100 2.10 ghz ama işlemci 900 mhz de çalışıyor stres testi yapsam bile canlı derslere bilgisayardan girdiğim için sıkıntı çıkarıyor ve yazılım kodlama işleriyle uğraşmak istiyorum ama bilgisayarım buna el vermiyor yardımcı olurmusunuz lütfen işlemci düşük hızda çalışıyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Throttle Stop'u TechPowerUp'ın sitesinden indirip GHz sabitleme yapabilirsin. Ayrıca Intel BIOS'u hakkında bilgim yok ama BIOS'tan da yapılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Throttle Stop'u TechPowerUp'ın sitesinden indirip GHz sabitleme yapabilirsin. Ayrıca Intel BIOS'u hakkında bilgim yok ama BIOS'tan da yapılabilir.
biostan olmuyor ama Throttle Stop'u illa TechPowerUP'ın sitesinden indirmem mi gerekiyor orada ülkeler ve sunucu sayıları fln yazıyodu kafam karıştı hangisini indirmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

belki yeni işlemcilerde oluyodur bios tan ama benim işlemci baya eski ve bios da işlemci ayarları komple kapalı ve ordada current speed 800 mhz yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

söylemeyi unutmuşum speed step de kapalı

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
biostan olmuyor ama Throttle Stop'u illa TechPowerUP'ın sitesinden indirmem mi gerekiyor orada ülkeler ve sunucu sayıları fln yazıyodu kafam karıştı hangisini indirmem lazım
Serverlardan en çok indirilen sayısı yazar. Aslında farkı yok istediğinizden indirin ama ben genelde en çok indirilenden indiriyorum. TechPowerUp'tan indirin dememin sebebi de başka sitelerde bir zararlı iner mi PC'ye bilmiyorum. Denediğim siteyi öneriyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
programı indirdim nasıl kullanılacağımı bilmiyorum yukarıda 4 mod var oradan performance modunu seçtim şu an maksimum 1200 mhz i gördüm daha da yükseltmiye çalışacam nasıl kullanıldığını öğrenip Teşekkür ederim yardımlarınız için
Serverlardan en çok indirilen sayısı yazar. Aslında farkı yok istediğinizden indirin ama ben genelde en çok indirilenden indiriyorum. TechPowerUp'tan indirin dememin sebebi de başka sitelerde bir zararlı iner mi PC'ye bilmiyorum. Denediğim siteyi öneriyorum.

Ekran Alıntısı766.PNG

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
programı indirdim nasıl kullanılacağımı bilmiyorum yukarıda 4 mod var oradan performance modunu seçtim şu an maksimum 1200 mhz i gördüm daha da yükseltmiye çalışacam nasıl kullanıldığını öğrenip Teşekkür ederim yardımlarınız için

Alıntıyı görüntüle
Rica Ederim. Çözülmezse tekrar yazın beni etiketleyin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Klasik intel
Laptop mu kullanıyorsunuz ?
Eğer laptop sa intel laptoparın hep frekans ı düşük oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
evet 2009 yılından kalma bir notebook kullanıyorum
Haydaa
Sakla sen onu torunlarına hediye edersin😀 (!)
Hocam termal macun değiştirin ve bir güzel temizliğini yapın sonra frekansı yükseltmeye çalışın
Frekans yükseldikce ısı değeride artacaktır aklınız da bulunsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
Haydaa
Sakla sen onu torunlarına hediye edersin😀 (!)
Hocam termal macun değiştirin ve bir güzel temizliğini yapın sonra frekansı yükseltmeye çalışın
Frekans yükseldikce ısı değeride artacaktır aklınız da bulunsun
:D termal macunları yakın yeniledim ama yinede tekrar yenileyim yardımlarınız için teşekkürler :)

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kardeşim güç ayarlarında bir değişiklik yaparmısın ?

Top Bottom