Yardım İşlemci tavsiye

Jeyk

80+
Reaksiyon skoru
46
çok yüksek grafikli oyunlar oynamam düşük ayarda bile olsa işlemci darboğaz oluyor bu sistem için alınabilecek en uygun işlemci nedir lol paladins gibi oyunları oynatsa yeter
PC özellikler: 4gb ddr2 RAM
AMD athlon x2 245 2.9ghz
AMD radeon r5 230 2gb ekran kartı
anakart asustek M2N68-AM SE2
120gb SSD
500gb harddisk
windows 10 pro

Uygundan kastin ne ? 1600af alabilirsin

Uygundan kastin ne ? 1600af alabilirsin
yani anakarta uyumlu olsun çokta pahalı olmasın lol paladins gibi oyunları düşük ayarda açsa yeter hadi lol düşük ayarda oynanır neyse de paladins en azından orta ayarda açmasını isterdim

yani anakarta uyumlu olsun çokta pahalı olmasın lol paladins gibi oyunları düşük ayarda açsa yeter hadi lol düşük ayarda oynanır neyse de paladins en azından orta ayarda açmasını isterdim
İleriye dönük olmasın beni idare etsin dersen R3 1200 alabilirsin.

dostlar ryzen serisi am4 soket degil mi arkadas am3 soket islemci istiyor anakartla uyumlu olsun demis

Soyle forumlarda soyle yorumlardan biktik artik adam giriyor konu basligina gore yorum yaziyor insan bi okur icerigini baska yorumlar ne yazilmis ama yok gir yorum at maksat forumda rutbe kas

dostlar ryzen serisi am4 soket degil mi arkadas am3 soket islemci istiyor anakartla uyumlu olsun demis
Soyle forumlarda soyle yorumlardan biktik artik adam giriyor konu basligina gore yorum yaziyor insan bi okur icerigini baska yorumlar ne yazilmis ama yok gir yorum at maksat forumda rutbe kas
Telefonda olduğum için göremedim. Bakarsanız küçük yazılmış zaten gözden kaçmış.

Geri