Neler Yeni

Yardım İşlemci Termal Macunumu değiştirmeli miyim ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar pcyi 14 haziran 2022 de aldım o günden beri termal macununu ellemedim, pcyi aldıktan sonra 3 ay kullanmadım ve yine hazirandan sonra 3 ay kullanmayacağım termal macunu ne zaman değiştirmeliyim ?
işlemci : ryzen 5 4500 abdullah abinin
videosunu izledim, fanı sökmek için sadece vidalarını mı sökmeliyim ve termal macunu ne ile silmeliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar pcyi 14 haziran 2022 de aldım o günden beri termal macununu ellemedim, pcyi aldıktan sonra 3 ay kullanmadım ve yine hazirandan sonra 3 ay kullanmayacağım termal macunu ne zaman değiştirmeliyim ?
videosunu izledim, fanı sökmek için sadece vidalarını mı sökmeliyim ve termal macunu ne ile silmeliyim ?
Bi zahmet değiştir artık kankam. Ayrıca böyle gelirse de sakın panik yapma macun kurumuşsa bu şekilde sökülür. Pinlerini yamultmadığın sürece geri taktığında sıkıntı yaşamazsın.

Muddi

80+ Bronze
Termal macunu kuru bir peçete ile silebilirsin dikkat ederek. Macun kalitesiz se eger ortalama 3 ile 6 ayda değiştir. Kaliteli aldıysan eğer 3 yila kadar ömrü olanlar vad

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macunu kuru bir peçete ile silebilirsin dikkat ederek. Macun kalitesiz se eger ortalama 3 ile 6 ayda değiştir. Kaliteli aldıysan eğer 3 yila kadar ömrü olanlar vad
hocam stok soğutucunun macunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi zahmet değiştir artık kankam. Ayrıca böyle gelirse de sakın panik yapma macun kurumuşsa bu şekilde sökülür. Pinlerini yamultmadığın sürece geri taktığında sıkıntı yaşamazsın.
tamam hocam thermal grizzy almayı düşünüyorum bütçe 200 tl alıyım mı ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SucukEkmek

80+ Silver