anakartım foxconn 800 mhz destekli anakarttır tam modelini bilmiyorum şu an core 2 duo e4400 var ben core 2 quad taksam çalışır mı?İyi de bu çoook göreceli bir soru. Anakart ne? Takılacak işlemci ne? Bunları öğrenmeden kimse bir şey diyemez.
Anakartın tam modelini söylemen lazım. G31MV veya 945 chipsetli bir anakart değilse büyük bir ihtimalle çalışır. Tam modeli bul anakartın.anakartım foxconn 800 mhz destekli anakarttır tam modelini bilmiyorum şu an core 2 duo e4400 var ben core 2 quad taksam çalışır mı?
Anakartın tam modelini söylemen lazım. G31MV veya 945 chipsetli bir anakart değilse büyük bir ihtimalle çalışır. Tam modeli bul anakartın.
çok teşekkür ederimO anakart bende de vardı önceden. Her Core 2 Quad takılmıyor o anakarta. Sonunda S takısı olan Core 2 Quad'lar takılıyor Q8200s gibi. Sonunda S olan Core 2 Quad olmazsa çalışmaz.
O anakart bende de vardı önceden. Her Core 2 Quad takılmıyor o anakarta. Sonunda S takısı olan Core 2 Quad'lar takılıyor Q8200s gibi. Sonunda S olan Core 2 Quad olmazsa çalışmaz.
Vallahi hocam ya. Ben sevdiğim kıza PC toplamıştım (nedenini boş verEski anakartlar baya illet. Ne seçmece bu be kardeşim işlemci beğenmiyor anakart.
Vallahi hocam ya. Ben sevdiğim kıza PC toplamıştım (nedenini boş ver.) bu anakartı almıştım, aldığıma pişman oldum vallahi ya.