Tam olarak neyi deneyeceksinizAnakarta ve kasayi denemek icin psu takiyorum (islemci ram yok) anakartta sari ışık yaniyor ama tetik yemiyor
Kasanin fanlarini calisiyormu diye hepsiburadadan aldim test edemedimTam olarak neyi deneyeceksiniz
Fanların molex ucu var mı ?Kasanin fanlarini calisiyormu diye hepsiburadadan aldim test edemedim
Ram olmadan tetik alırda işlemcisiz tetik alacağını sanmıyorum. Sadece fan deneyeceksen eğer fanlarda molex desteği varsa psu yeşil pin ile siyah pini kısa devre konumuna getirirsen psu'dan tüm voltajlar çıkacaktır.Anakarta ve kasayi denemek icin psu takiyorum (islemci ram yok) anakartta sari ışık yaniyor ama tetik yemiyor
Fanların molex ucu var mı ?
Argb fan molex uclu degilRam olmadan tetik alırda işlemcisiz tetik alacağını sanmıyorum. Sadece fan deneyeceksen eğer fanlarda molex desteği varsa psu yeşil pin ile siyah pini kısa devre konumuna getirirsen psu'dan tüm voltajlar çıkacaktır.
O zaman anakart olmadan deneyemezsin artı olarak işlemci olmadan tetik yemezArgb fan molex uclu degil
Anakart var islemci yok neyse artik islemci alinca denerimO zaman anakart olmadan deneyemezsin artı olarak işlemci olmadan tetik yemez