Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci Yakan Program

nanotek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Arkadaşlar SQL SERVER veri tabanı ile Visual Studio da c# dilini kullanarak küçük bir program yazdım. yurtid alanını integer veri tipinde oluşturdum ve birer birer artmasını sağladım. Buradaki amacım integer veri tipinin sonuna gelindiğinde programın ne yapacağını öğrenmek istiyordum. Programı başlattım ve beklemeye başladım. kayıtlar otomatik olarak for döngüsü aracılığı ile eklenmeye başladı. bir süre sonra kasamdan bir koku geldi. Kasam otomatik olarak kendini kapattı. İşlemci ile power supply aşırı derecede ısınmıştı elimi çekmek zorunda kaldım. Az daha işlemci ile powe supply i yakıyordum. Böyle bir şeyi kesinlikle denemeyin arkadaşlar ben ucundan döndüm. Çok şükür bilgisayar açıldı. Az daha masrafa giriyorduk.

Ekler

• programresim.png
    programresim.png
    910.2 KB · Hit: 64

Checkmate

80+ Silver
paradox, karadelik tarzı bir şey yapmışsın sonsuz işlem yaptıran bir yazılım aynı ddos gibi :D İşlemciye bir şey olmadığına şükür etmelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
Arkadaşlar SQL SERVER veri tabanı ile Visual Studio da c# dilini kullanarak küçük bir program yazdım. yurtid alanını integer veri tipinde oluşturdum ve birer birer artmasını sağladım. Buradaki amacım integer veri tipinin sonuna gelindiğinde programın ne yapacağını öğrenmek istiyordum. Programı başlattım ve beklemeye başladım. kayıtlar otomatik olarak for döngüsü aracılığı ile eklenmeye başladı. bir süre sonra kasamdan bir koku geldi. Kasam otomatik olarak kendini kapattı. İşlemci ile power supply aşırı derecede ısınmıştı elimi çekmek zorunda kaldım. Az daha işlemci ile powe supply i yakıyordum. Böyle bir şeyi kesinlikle denemeyin arkadaşlar ben ucundan döndüm. Çok şükür bilgisayar açıldı. Az daha masrafa giriyorduk.
Denemeye gidiyorum 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bana manyak bir fikir vermiş olabilirsin

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Talha
Yanık kokusu geldiyse hayra alamet değildir psu dan geliyor olması lazım psu testi yapsan iyi olur sistem korumaya geçmiş

Top Bottom