- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok Teşekkür ederim Yardımınız için rahatlattınız beniPimlerde sıkıntı yoksa sıkıntı da yoktur bence hayırlı olsun güle güle kullan
Çok Teşekkür ederim Yardımınız için rahatlattınız beniPimlerde sıkıntı yoksa sıkıntı da yoktur bence hayırlı olsun güle güle kullan
İntelle Ryzen'i kıyaslayamazsın. Birinin pinleri üzerinde birininki anakartta. İntelde birdirbir oynayıp taksan da bir şey olmaz.Sorun olmaz merak etme. İntel işlemcimi motordan düşürmüştüm cebimdeydi sistemde sorunsuz çalıştı :d
Pinleri yamulup kırılmadığı sürece aynı şey dostİntelle Ryzen'i kıyaslayamazsın. Birinin pinleri üzerinde birininki anakartta. İntelde birdirbir oynayıp taksan da bir şey olmaz.
Acaba kasaya çarptığı için işlemci Hasar alıp performans kaybı yaparmı diye düşündüm normal vereceği performansa göre daha düşük performans vermesi ihtimaliZaten çalışıyormuş, neden sıkıntı olsun, pinlerden yamulma, kırılma vb. olsaydı zaten takamaz ya da çalıştıramazdın. Ayrıca düştükten sonra pinleri kontrol etmemek biraz yanlış olmuş ama şansına sorun yok demek ki...
Sizce böyle bişey mümkünmü?Acaba kasaya çarptığı için işlemci Hasar alıp performans kaybı yaparmı diye düşündüm normal vereceği performansa göre daha düşük performans vermesi ihtimali
İşlemciyi niye cebine koyuyon laSorun olmaz merak etme. İntel işlemcimi motordan düşürmüştüm cebimdeydi sistemde sorunsuz çalıştı :d