İşlemcide amd'mi intel'mi

Hocam hiç intel işlemci kullanmadım hiçte bilmiyorum o yüzden sordum bu zamana kadar işlemci full amd kullandım. İntel am4 soket yoksa amd önerebilirsiniz. İNtel işlemciler hakkında fazla bilgim hatta hiç bilgim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600 ve 5600x arasında yorumlara baktım fiyat farkına değmez diyorlar x olanın farkı nedir ?
Ryzen 5 3600 islemciyi taktığınız anakarta intel islemcisini takamazsiniz soketi uyumsuz, yinede anakarta 1.5 bin-2 bin vericem + islemci için 2-3 bin vericem diyorsanız i5 12400f bütçe az ise i3 12100f öneririm. Ben anakartımı kullanmak istiyorum derseniz r5 5600 öneririm i5 12400f ile rakip işlemciler

saolun arkadaşlar 2. el r5 5600 bakacağım.

r5 3600 kullanıyorum upgrade yapmak istiyorum. R5 3600 den performans olarak biraz daha güçlü am4 intel işlemci ne alabilirim sıfır yada 2. el (intel daha iyi diyorsanız öneri olarak intel istiyorum)
Intel e gecmek icin anakart degistirmen gerekiyor.
Valorantda fps in artsin istiyorsanda rn az 5600 oneririm ciddi fps farki olur

Intel e gecmek icin anakart degistirmen gerekiyor.
Valorantda fps in artsin istiyorsanda rn az 5600 oneririm ciddi fps farki olur
usta sarı sitede 1 tane r5 5600 yok sakamı bu ????

İşlemcide her zaman işine ne geliyorsa onu almanızı tavsiye ediyoruz. "AMD" oyun konusunda kendini kanıtlamış bir marka artık. Arkadaşlarında dediği gibi AMD uyumlu bir anakartın olduğu için 5600/5600x alman çok ama çok mantıklı. Ve evet bende 3600'den 5600x'e geçtim günlük kullandığım tüm uygulamalar dahi her şey hız kazandı. Tabi müthiş uçmuyorsun ama ben bilgisayarda çok vakit geçirdiğim için farkediyorum ve çok memnunum. Valorant'a gelicek olursak 300 üzeri çok net görüyorsun keza bu durum ekran kartınla da bir ölçüde orantılı. Sadece güzel bir soğutucu alman gerekecek zira 5600'ler performans odaklı olduğu için çok ısınıyor. Bol şanslar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,922
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri