Orijinal kutusuz ve fansız demek.Arkadaşlar bilgisi olan varmı MPK nedir 5600g almayı düşünüyorumda
itopyadan alsam sıkıntı çıkarmı ? ve 2. elmiOrijinal kutusuz ve fansız demek.
dostum bu arada ryzen 7 5700g vega 8 diyor benim işlemci ryzen 5 3400g vega 11 vega 8mi güzel 11mi model yükseldikçe vegamı azalıyor anlamadım .Orijinal kutusuz ve fansız demek.
Ryzen 7 5700g apusu daha güçlüitopyadan alsam sıkıntı çıkarmı ? ve 2. elmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum bu arada ryzen 7 5700g vega 8 diyor benim işlemci ryzen 5 3400g vega 11 vega 8mi güzel 11mi model yükseldikçe vegamı azalıyor anlamadım .
kutusuz ve fansız gelir fiyatı daha makul oluyor garantisi olmuyor diye biliyorum itopya garanti verebilirArkadaşlar bilgisi olan varmı MPK nedir 5600g almayı düşünüyorumda
Garantisi oluyor hocamkutusuz ve fansız gelir fiyatı daha makul oluyor garantisi olmuyor diye biliyorum itopya garanti verebilir
sağolun hocam bilmiyordum garanti işi nasıl oluyor acaba kutusu desen yok garanti belgesi desen yokGarantisi oluyor hocam
Fatura ve satın aldığınızda gelen kutu ile birlikte şikayetinizi yazarak servise gönderiyorsunuz. Bundan önce Tray/MPK işlemciler kullandım ve garanti/servis prosedürü bu şekilde işliyor.sağolun hocam bilmiyordum garanti işi nasıl oluyor acaba kutusu desen yok garanti belgesi desen yok
Hocam şöyle düşün, firma kutuyu ve fanı tutuyor, sadece işlemciyi daha ucuza satıyor, garanti belgesi aynı kalıyor. Fanı ayrıca piyasaya sürebiliyor. Böylece 2 koldan kazanç elde ediyor. İki taraf için de mantıklı bir durum, nitekim ben 5600x'i bu şekilde 2.550₺'ye aldım antibiyotik.com üzerinden ve sıvı soğutma ile kullanmaktayım. Yani kutulu-fanlı alsaydım fan yine elimde kalacaktı bir işe yaramayacaktı. Elimden çıkarmam gerekecekti, satışa çıkaracaktım vs. vs. vs. Bu şekilde yapıp uğraşmaktansa en baştan kutusuz-fansız almak daha iyi.sağolun hocam bilmiyordum garanti işi nasıl oluyor acaba kutusu desen yok garanti belgesi desen yok
aga sıvı soğutma alcak param yoksa alamıyormuyum stok soğutucu :dHocam şöyle düşün, firma kutuyu ve fanı tutuyor, sadece işlemciyi daha ucuza satıyor, garanti belgesi aynı kalıyor. Fanı ayrıca piyasaya sürebiliyor. Böylece 2 koldan kazanç elde ediyor. İki taraf için de mantıklı bir durum, nitekim ben 5600x'i bu şekilde 2.550₺'ye aldım antibiyotik.com üzerinden ve sıvı soğutma ile kullanmaktayım. Yani kutulu-fanlı alsaydım fan yine elimde kalacaktı bir işe yaramayacaktı. Elimden çıkarmam gerekecekti, satışa çıkaracaktım vs. vs. vs. Bu şekilde yapıp uğraşmaktansa en baştan kutusuz-fansız almak daha iyi.
Hayır ben kendi açımdan mantıklı bulunduğunu söyledim, 5600x gibi bir işlemciyi stok soğutucu ile soğutamazsınız, verimli olmaz. Bundan dolayı ben sistem toplamaya karar verdiğim ilk günden beri sıvı soğutma planlıyordum zaten. Bu iyi bir hava soğutma da olabilirdi. Ancak stok soğutucu yerine gidip güzel bir kule tipi almak bile çok yararlı. Bu yüzden Tray çok mantıklıaga sıvı soğutma alcak param yoksa alamıyormuyum stok soğutucu :d
5600g yada 5700g sadece valo oynuyom oc yapmıyorum stok yeter diye düşünüyorum.Hayır ben kendi açımdan mantıklı bulunduğunu söyledim, 5600x gibi bir işlemciyi stok soğutucu ile soğutamazsınız, verimli olmaz. Bundan dolayı ben sistem toplamaya karar verdiğim ilk günden beri sıvı soğutma planlıyordum zaten. Bu iyi bir hava soğutma da olabilirdi. Ancak stok soğutucu yerine gidip güzel bir kule tipi almak bile çok yararlı. Bu yüzden Tray çok mantıklı
ne zaman aldınız hocam o fiyata ben 2300 tl ye almıştım sıfır kutuluHocam şöyle düşün, firma kutuyu ve fanı tutuyor, sadece işlemciyi daha ucuza satıyor, garanti belgesi aynı kalıyor. Fanı ayrıca piyasaya sürebiliyor. Böylece 2 koldan kazanç elde ediyor. İki taraf için de mantıklı bir durum, nitekim ben 5600x'i bu şekilde 2.550₺'ye aldım antibiyotik.com üzerinden ve sıvı soğutma ile kullanmaktayım. Yani kutulu-fanlı alsaydım fan yine elimde kalacaktı bir işe yaramayacaktı. Elimden çıkarmam gerekecekti, satışa çıkaracaktım vs. vs. vs. Bu şekilde yapıp uğraşmaktansa en baştan kutusuz-fansız almak daha iyi.