Neler Yeni

İşlemcide MPK nedir ?

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar bilgisi olan varmı MPK nedir 5600g almayı düşünüyorumda

Ekler

• dada.PNG
    dada.PNG
    18.6 KB · Hit: 62
  • aaa.PNG
    aaa.PNG
    38.9 KB · Hit: 78

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Juiclair0

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
itopyadan alsam sıkıntı çıkarmı ? ve 2. elmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bu arada ryzen 7 5700g vega 8 diyor benim işlemci ryzen 5 3400g vega 11 vega 8mi güzel 11mi model yükseldikçe vegamı azalıyor anlamadım .:D
Ryzen 7 5700g apusu daha güçlü

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
okr

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
okr

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
sağolun hocam bilmiyordum garanti işi nasıl oluyor acaba kutusu desen yok garanti belgesi desen yok
Fatura ve satın aldığınızda gelen kutu ile birlikte şikayetinizi yazarak servise gönderiyorsunuz. Bundan önce Tray/MPK işlemciler kullandım ve garanti/servis prosedürü bu şekilde işliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
sağolun hocam bilmiyordum garanti işi nasıl oluyor acaba kutusu desen yok garanti belgesi desen yok
Hocam şöyle düşün, firma kutuyu ve fanı tutuyor, sadece işlemciyi daha ucuza satıyor, garanti belgesi aynı kalıyor. Fanı ayrıca piyasaya sürebiliyor. Böylece 2 koldan kazanç elde ediyor. İki taraf için de mantıklı bir durum, nitekim ben 5600x'i bu şekilde 2.550₺'ye aldım antibiyotik.com üzerinden ve sıvı soğutma ile kullanmaktayım. Yani kutulu-fanlı alsaydım fan yine elimde kalacaktı bir işe yaramayacaktı. Elimden çıkarmam gerekecekti, satışa çıkaracaktım vs. vs. vs. Bu şekilde yapıp uğraşmaktansa en baştan kutusuz-fansız almak daha iyi.

Juiclair0

80+ Silver
Hocam şöyle düşün, firma kutuyu ve fanı tutuyor, sadece işlemciyi daha ucuza satıyor, garanti belgesi aynı kalıyor. Fanı ayrıca piyasaya sürebiliyor. Böylece 2 koldan kazanç elde ediyor. İki taraf için de mantıklı bir durum, nitekim ben 5600x'i bu şekilde 2.550₺'ye aldım antibiyotik.com üzerinden ve sıvı soğutma ile kullanmaktayım. Yani kutulu-fanlı alsaydım fan yine elimde kalacaktı bir işe yaramayacaktı. Elimden çıkarmam gerekecekti, satışa çıkaracaktım vs. vs. vs. Bu şekilde yapıp uğraşmaktansa en baştan kutusuz-fansız almak daha iyi.
aga sıvı soğutma alcak param yoksa alamıyormuyum stok soğutucu :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
aga sıvı soğutma alcak param yoksa alamıyormuyum stok soğutucu :d
Hayır ben kendi açımdan mantıklı bulunduğunu söyledim, 5600x gibi bir işlemciyi stok soğutucu ile soğutamazsınız, verimli olmaz. Bundan dolayı ben sistem toplamaya karar verdiğim ilk günden beri sıvı soğutma planlıyordum zaten. Bu iyi bir hava soğutma da olabilirdi. Ancak stok soğutucu yerine gidip güzel bir kule tipi almak bile çok yararlı. Bu yüzden Tray çok mantıklı

Juiclair0

80+ Silver
Hayır ben kendi açımdan mantıklı bulunduğunu söyledim, 5600x gibi bir işlemciyi stok soğutucu ile soğutamazsınız, verimli olmaz. Bundan dolayı ben sistem toplamaya karar verdiğim ilk günden beri sıvı soğutma planlıyordum zaten. Bu iyi bir hava soğutma da olabilirdi. Ancak stok soğutucu yerine gidip güzel bir kule tipi almak bile çok yararlı. Bu yüzden Tray çok mantıklı
5600g yada 5700g sadece valo oynuyom oc yapmıyorum stok yeter diye düşünüyorum.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
okr
ne zaman aldınız hocam o fiyata ben 2300 tl ye almıştım sıfır kutulu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,702
Üyeler
165,718
Son üye
Rastafari
Top Bottom