Neler Yeni

Yardım İşlemcim 0.55 GHZde sabit kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Emre Öztaylan
Ryzen 5 7600 işlemcim var Apu olarak kullanıyorum sıcaklık değerleri ssde mevcut stock fan ile geçici kullanıyorum arada böyle kendini 0.55e düşürüyor Güç planı Nihai Performansta anakart A620M-K olduğu için işlemci default ayarlarda neden oluyor res atmadan düzelmiyor
Ekran görüntüsü 2024-09-15 192822.png

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Hocam sana bir çözüm önerisi sunayım bi dene. Ryzen Master indirip işlemcinin stock değerine manuel olarak ayarla ve sağ üstten settingse gelip PROCHOT ayarın devre dışı bırak ve uygula de. Bendede aynı sorun var ve bu şekilde çözüyorum ghz düştüğü zaman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Emre Öztaylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sana bir çözüm önerisi sunayım bi dene. Ryzen Master indirip işlemcinin stock değerine manuel olarak ayarla ve sağ üstten settingse gelip PROCHOT ayarın devre dışı bırak ve uygula de. Bendede aynı sorun var ve bu şekilde çözüyorum ghz düştüğü zaman.
peki deneyelim o uygulamada yapmam gereken ayar var mı başka anakart malum pek bişi yapmadım

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
peki deneyelim o uygulamada yapmam gereken ayar var mı başka anakart malum pek bişi yapmadım
Hocam benim dediğimi bir dene. Uygulamada başka ayarda bilmiyorum. Eğer bu dediğim olmazsa yabancı kaynaklardan araştırmanı tavsiye ederim.

Top Bottom