bilgisayarı kapattığım halde görev yöneticisinde işlemcim 1 gündür çalışıyor gözüküyor normlade bir sıkıntı olmaz diye biliyordum ama valorantta 144 fps sabitken şimdi 100 fps e düşüyor nedeni ne olabilir.
Bendede öyle nasıl kapatacağımHızlı başlatma özelliğinden dolayı öyle görünüyor. Önemli bir şey değil ancak illa kapatmak istiyorsan hızlı başlatma özelliğini kapatman gerek.
Bendede öyle nasıl kapatacağım
Ben Açtığımdan beri bilgisayarım çok yavaşladı ondan kapatmayı düşünüyorum![]()
Hızlı başlatma (fast startup) nasıl kapatılır, nasıl açılır?
Hızlı başlatma nedir? Hızlı başlatma, Windows 8, 8.1 ve 10 işletim sistemlerinde bulunan ve bilgisayarınızın kapatıldıktan sonra daha hızlı başlatılmasına yardımcı olan bir ayardır. Windows bunu yapmak için kapatma sırasında sistem bilgilerini bir dosyaya kaydeder ve böylelikle bilgisayarınızı...forum.shiftdelete.net
Ben önermem ama kapatmanı, PC daha yavaş açılacaktır. Orada yazan sayının da bir önemi yok zaten.
Mavi ekran çıkıyor diye kapattım ama bilgisayar 5 gündür açık diye gösteriyor sorun olur mu? (kapatınca çıkmıyor)![]()
Hızlı başlatma (fast startup) nasıl kapatılır, nasıl açılır?
Hızlı başlatma nedir? Hızlı başlatma, Windows 8, 8.1 ve 10 işletim sistemlerinde bulunan ve bilgisayarınızın kapatıldıktan sonra daha hızlı başlatılmasına yardımcı olan bir ayardır. Windows bunu yapmak için kapatma sırasında sistem bilgilerini bir dosyaya kaydeder ve böylelikle bilgisayarınızı...forum.shiftdelete.net
Ben önermem ama kapatmanı, PC daha yavaş açılacaktır. Orada yazan sayının da bir önemi yok zaten.