İŞLEMCİM 100 DERECEDE ÇALIŞIYOR

90-100 derece olunca otomatik kapanması lazım yanlış görmüş oalbilirsin
Evet okuduğum forumlarda da öyle demişler ama bende kapanma olmuyor nedense anlamadım. MSI Afterburner hatalı olabilir diye bir kaç programda daha denedim ve yine aynı sonuçlar...

Evet okuduğum forumlarda da öyle demişler ama bende kapanma olmuyor nedense anlamadım. MSI Afterburner hatalı olabilir diye bir kaç programda daha denedim ve yine aynı sonuçlar...
MSİ dragon centerdan da bi bakıver istersen.
Post automatically merged:

1615739415446.png

İşlemci fanı tam oturmuş mu oturduysa fan dönüyor mu dönüyorsa macun değiştirebilirsin.

90-100 derece olunca otomatik kapanması lazım yanlış görmüş oalbilirsin
cpu 110, ekran karti 95 kapaniyor.

sicaklik normal degil fan cikarip takin yerine tam oturmamis olabilir. macun değişin kasa acik kalsin kapağı.

İşlemci Isınmıyor Adeta Yanıyor, Alev Saçıyor, 100 çok hocam, Kesinlikle Macunlarını ve fanlarını kontrol et.

cpu 110, ekran karti 95 kapaniyor.

sicaklik normal degil fan cikarip takin yerine tam oturmamis olabilir. macun değişin kasa acik kalsin kapağı.
yarın aldığım yere götürüp halledicem

MSİ dragon centerdan da bi bakıver istersen.

Alıntıyı görüntüle
Doom Eternal'da denedim herhangi bi sıkıntı yoktu oyunda da ısıda da 70 civarlarındaydı. 2 3 dakika sonra 90 95 derecelere çıktı kapattım şimdi.

Son düzenleme:
Geri