Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
kasanız nedir
biraz fazla bi soğutucu alabilirsinizArkadaşlar işlemcim ryzen 5 3500 x 82 derece nasıl bir derece oc yapılmadı sizce iyi m, sıcaklık ne kadar sıcak olursa kule tipi soğutucu alayım sizce ve ne kadar sıcsaklk anormal
performans kaybı olmadan voltaj düşürmek .detayını bulabilirsin. kolay bir işlem ama anlamadan yapma anlayana sor.uv ne dmek
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne dmek yani
itopyadan aldım
yani normal diyebilir powerboost psu varsa powerboost kasada vardır kasanın önü cam'mı yoksa mesh'miArkadaşlar işlemcim ryzen 5 3500 x 82 derece nasıl bir derece oc yapılmadı sizce iyi m, sıcaklık ne kadar sıcak olursa kule tipi soğutucu alayım sizce ve ne kadar sıcsaklk anormal
stok soğutucu var onu kullanıtorum ve arkada valorant açık 5 tane chrome açık bi canlı ders zoom açıkk normal miTam yük altında normalin bir tık üstü.Stok soğutucu kullanıyorsanız normal diyeceğiz.Snowman T6 Ultra alabilirsiniz.
kasanız nedir
temperli camyani normal diyebilir powerboost psu varsa powerboost kasada vardır kasanın önü cam'mı yoksa mesh'mi
ozaman çok normal.temperli cam
önerir misinizbiraz fazla bi soğutucu alabilirsiniz
peki sğuyucu almama gerek var mıozaman çok normal.
Canlı dersi kapatın max 70i görür.Ciddiyim bu arada.stok soğutucu var onu kullanıtorum ve arkada valorant açık 5 tane chrome açık bi canlı ders zoom açıkk normal mi
temperli cam
ama msı after burner öyle diorBence değil, benim 3100 4.2GHz hız aşırtma ile 76 derece.
ama msı after burner öyle dior
hava akımında bozulma olur mu pekiyan kapağı ve ön kapağy çıkarıp biraz düşürebilirsinz belki
uv ne anlamıyorum ki3500x ve 3600ün klasik sıkıntısı,uv şart.
uv ne dmekKasanızın hava akışı iyi değil gibi duruyor.
UV yaparak stok soğutucuyla kullanmaya devam edebilirsiniz. Forumda rehberi vardı.
82 derece aşırı problemli bir sıcaklık değil ama yine de tehlikeli bölgeye çok yakın.