Işlemcim 90 derece sıcaklıkta calısıyor

sp24t

80+
Reaksiyon skoru
51
arkadaşlar antalyada yaşıyorum sıcagı biliyorsunuzdur odamda klima yok 7500f var 360m sıvı sogutma var pubg falan girdigmde sıcaklık 90 gorebılıyo yükteyken maximum doksan 90 derece sıcaklıkta bişey olurmu şuan boşta 61 akşamları serin oluyor sıcaklık 50 lere kadar düşüyo boşta ve oyundayken 80 i görmüyor 90 da bir şey olurmu sizce ?

Uygunsuz içerik
arkadaşlar antalyada yaşıyorum sıcagı biliyorsunuzdur odamda klima yok 7500f var 360m sıvı sogutma var pubg falan girdigmde sıcaklık 90 gorebılıyo yükteyken maximum doksan 90 derece sıcaklıkta bişey olurmu şuan boşta 61 akşamları serin oluyor sıcaklık 50 lere kadar düşüyo boşta ve oyundayken 80 i görmüyor 90 da bir şey olurmu sizce ?

Son düzenleme:
Soğutucu da sorun var gibi boşta 61 fazla

Sistemi sat klima al ciddiyim şaka yapmıyorum durulur mu Antalyada klimasız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklıklar normal yükte dediğiniz ne render gibi bir şey mi oyun mu? Oyunsa Vsync açıp fpsi monitör hz ine indirin biraz faydası olur olmazsa undervolt yaparsınız

• Hahaha
Reaksiyonlar: VeV1
Sıvı soğutmanın etiketi sökmediniz mi onlar nasıl sıcaklıklar ?

Macun yenileyip sıvı soğutmayı kontrol edin. 90 Derece 360mm ile normal değil. O İşlemci için özellikle. 7500F'e 360mm sıvı soğutma gereksiz, kule tipi bile soğutuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Benimki 100e gelip gitti. Laptopsa normal. Maksimum görme derecesi başka aktif çalışmadaki sıcaklık başka

Montaj hatası vardır fan terstir,macun çoktur azdır bir şey vardır illa ki

Sence böyle bir şey olabilir mi ciddi soruyorum laptopta da 7500f olduğunu sanmıyorum saçma sapan şeyleri kanıt diye göstermeyi. Az çok anlayan en azından bu konuda yorum yapacak adam neyin ne olduğunu bilir
olabilir ben kendi laptopuma yaptım 50 dereceyi geçmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,401
Üyeler
184,783
Son üye
Salih006
Geri