Hayır.Hocam UnderVolt'u yapması zor bir şey mi ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam böyle hata veriyor nasıl çözebilirim ?
Hocam şuanda maalesef yükleyemeyecem. Sabahtan beri uğraşıyorum. BİOS ayarlarını sıfırladım falan ama olmadı. Elim boşalır boşalmaz sizlere ileteceğim. (Bilgisayarın arkasında, bütün uygulamalarda, BİOS dada dahil olmak üzere heryer de B590 olarak geçiyor.)Laptop markası uyuşmuyor diyor. Cihazın markasının Lenovo B590 emin misiniz? Lenovo vantage yükleyip ekran görüntüsü atın.
Laptop markası uyuşmuyor diyor. Cihazın markasının Lenovo B590 emin misiniz? Lenovo vantage yükleyip ekran görüntüsü atın.
Hocam burda kurduğum drivera ilaveten bir chipset driver daha önerdi . Bunu indirsem bir sorun olur mu ? (Güncellemeleri denetlemiştim.)Laptop markası uyuşmuyor diyor. Cihazın markasının Lenovo B590 emin misiniz? Lenovo vantage yükleyip ekran görüntüsü atın.
Hocam UnderVolt yaparken bilgisayarın içini açmamız falan gerekiyor mu ?1- termal macun yenileyin.
2- içini açıp tozlarını alın.
3- UnderVolt yani voltaj düşürme işlemi yapın.
Hayır.Hocam şuanda maalesef yükleyemeyecem. Sabahtan beri uğraşıyorum. BİOS ayarlarını sıfırladım falan ama olmadı. Elim boşalır boşalmaz sizlere ileteceğim. (Bilgisayarın arkasında, bütün uygulamalarda, BİOS dada dahil olmak üzere heryer de B590 olarak geçiyor.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam burda kurduğum drivera ilaveten bir chipset driver daha önerdi . Bunu indirsem bir sorun olur mu ? (Güncellemeleri denetlemiştim.)
Hocam UnderVolt yaparken bilgisayarın içini açmamız falan gerekiyor mu ?
Hocam şuanda maalesef yükleyemeyecem. Sabahtan beri uğraşıyorum. BİOS ayarlarını sıfırladım falan ama olmadı. Elim boşalır boşalmaz sizlere ileteceğim. (Bilgisayarın arkasında, bütün uygulamalarda, BİOS dada dahil olmak üzere heryer de B590 olarak geçiyor.)
Alıntıyı görüntüle
Hocam burda kurduğum drivera ilaveten bir chipset driver daha önerdi . Bunu indirsem bir sorun olur mu ? (Güncellemeleri denetlemiştim.)
Hocam UnderVolt yaparken bilgisayarın içini açmamız falan gerekiyor mu ?
Yo ben yaptım sıcaklığı boşta 15 20 derece düşürdüm yük altında da neredeyse 20 derece düşürdüm 70 olan FPS'im 90 a çıktı.