- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosya buyuk yuklenmiyorHer türlü sorundan dolayı olabilir, etkeni öğrenmemiz için fotoğraf vs. lazım.
Dosya buyuk yuklenmiyorHer türlü sorundan dolayı olabilir, etkeni öğrenmemiz için fotoğraf vs. lazım.
Saolasin islemci yuzde 80 deyken 67 dereceye kadar dustu 95 tenEğer b550 gaming edge ile aynı biosa sahipse Overclocking/Advanced CPU configuration/ AMD CBS / Core performans boos ayarını disable yap ve kaydedip çık.
Etiketlediğim konuyu oku oradaki soğutuculardan birini de alabilirsin para biriktirince.
FPS ne kadar farketti baktın mı hiç?Saolasin islemci yuzde 80 deyken 67 dereceye kadar dustu 95 ten
Fps hic bakmamistim onceden ama yeni 140 100 ile arasinda degisiyor ekran kartida kullanim yuzde 70 kullanim 70 derecede geziyor normalmi nfs heat daFPS ne kadar farketti baktın mı hiç?
Seni etiketlediğim konudaki soğutucular işini görür 2000lere çıkıp sıvı soğutucu almak istemiyorsan.
Soğutucuyu alacağın zaman yeni konu aç yine de. O zamana fiyatlar değişir.
Normalde ekran kartı %100 kullanılması lazım. CPB kapattığı için kullanımı azalmış o yüzden FPS düşmüştür biraz ama soğutucu alıncaya kadar idare eder muhtemelen.Fps hic bakmamistim onceden ama yeni 140 100 ile arasinda degisiyor ekran kartida kullanim yuzde 70 kullanim 70 derecede geziyor normalmi nfs heat da
Peki benim dusurdugum halde bu sicakliklar bu oyunda normalmi islemci 70 derece ekran karti 75 dereceNormalde ekran kartı %100 kullanılması lazım. CPB kapattığı için kullanımı azalmış o yüzden FPS düşmüştür biraz ama soğutucu alıncaya kadar idare eder muhtemelen.
Saolasin evet buyuk ihtimal egzos fan tek basina yetmiyor olabilirben yan kapagı acık bırakıyorum 80 üstüne cıkarsa sıcaklıgı 5-10 derece oynuyor (yan kapak dediğim termal cam)
benim ekran kartı 65 civarında oynuyor ama tabi fan sayısı ekran kartından ekran kartına gibi değişkenler sıcaklıgı etkiliyordur.Peki benim dusurdugum halde bu sicakliklar bu oyunda normalmi islemci 70 derece ekran karti 75 derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saolasin evet buyuk ihtimal egzos fan tek basina yetmiyor olabilir
Senin ekran kartin nedirbenim ekran kartı 65 civarında oynuyor ama tabi fan sayısı ekran kartından ekran kartına gibi değişkenler sıcaklıgı etkiliyordur.
asus dual rx6600 xtSenin ekran kartin nedir
Amd ekran kartlari hakkin hic bir bilgim yok malesefasus dual rx6600 xt
Odanda klima vs yoksa bu yaz günleri için ekran kartı sıcaklığı 75/80 derece normal. Kasanın fan devrini arttırabilirsin bios üzerinden belki biraz daha etkisi olur.Peki benim dusurdugum halde bu sicakliklar bu oyunda normalmi islemci 70 derece ekran karti 75 derece