Işlemcim çok ısınıyo undervolt yapmalımıyım

Berat4123

80+
Reaksiyon skoru
44
işlemcim valorantta 95 derecelere kadar çıkıyor bende undervolt yapayım dedim fps farkı çok olmuyormuş galiba her neyse işlemci boştayken 1.324 voltta çalışıyor kaça sabitlemeliyim sizce boşta bile 60 derecede çalışıyor

işlemcim valorantta 95 derecelere kadar çıkıyor bende undervolt yapayım dedim fps farkı çok olmuyormuş galiba her neyse işlemci boştayken 1.324 voltta çalışıyor kaça sabitlemeliyim sizce boşta bile 60 derecede çalışıyor
İşlemciniz nedir? Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz? Termal macunu en son ne zaman yenilediniz?

boşver undervlotu bakım yap

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dostum stok soğutucuların kendine faydası yok. Çek bi kule tipi soğutucu bak nasıl düşüyor derece.
hocam alacağım ama şuan bütçem yok almam 1-2 ayı bulur bi süre boyunca ısısını düşürmem lazım

hocam alacağım ama şuan bütçem yok almam 1-2 ayı bulur bi süre boyunca ısısını düşürmem lazım
Undervolt konusunda bir şey diyemem anlamıyorum pek ve yapmayı da düşünmedim hiç hocam bu konuda daha bilgili biri sana yardımcı olur @DA-Tech

Ben r5 3600 var. 3.6 ya sahitledim hızı . Onu aşmıyor bence bu şekilde daha iyi oluyordur

BIOS dan Core Perofırmance Boost ayarını bulup kapat, biraz performans düşüşü karşılığında baya sıcaklık düşer.
ayrıca fpsi sabitlemekte sıcaklığı düşürür diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,545
Üyeler
186,905
Son üye
doguhansubasi
Geri