Nasıl olacak biraz Afterburnerdan baktım ama bulamadım.
Soğutucu ne?Kasanın 2 kapağı var birini çıkardım. Boşta 60 derece, oyunda 80'i görüyor çok rahat.
Stoksa normal sıcaklıklar. Termal macun olarak ne kullandınız?2sindede gpu yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok maalesef. Param yok birde sistemde Q9505 cpu var. Ona yatırım yapmak istemiyorum.
Termal macun eskimişte olabilir işlevliğini kaybetmiştir fan bloğu temiz mi içinde toz falan varsa soğutmayı baya etkiler2sindede gpu yazıyor.
Stok maalesef. Param yok birde sistemde Q9505 cpu var. Ona yatırım yapmak istemiyorum.
Kasım'da sürdüm hocam bir arkadaştan almıştım. Markasını bulursam atarım.Stoksa normal sıcaklıklar. Termal macun olarak ne kullandınız?
Fanı iyice temizliyeceğim hocam.Termal macun eskimişte olabilir işlevliğini kaybetmiştir fan bloğu temiz mi içinde toz falan varsa soğutmayı baya etkiler
Markasını bulun bi. kötü bir model sürdüyseniz yeni ortalama bir şey alıp sürersiniz. bir nebze azaltır sıcaklığı. ama 80 derecede oynanmayacak bir sıcaklık değil. ben 3 aydır 80 kullanıyorum.Kasım'da sürdüm hocam bir arkadaştan almıştım. Markasını bulursam atarım.
Fanı iyice temizliyeceğim hocam.
Marka iyi değildi diye hatırlıyorum 50₺-60₺ lik falandı.Markasını bulun bi. kötü bir model sürdüyseniz yeni ortalama bir şey alıp sürersiniz. bir nebze azaltır sıcaklığı. ama 80 derecede oynanmayacak bir sıcaklık değil. ben 3 aydır 80 kullanıyorum.