Neler Yeni

İşlemcim çok ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif.akkus
Ryzen 7 5800x işlemcim var normalde ısı derecelerim düşüktü 3 fanlı sıvı soğutmam var 2 gündür oyunlarda derecelerim 90 dereceleri görüyor dün cs oynarken sistem kapandı çok ısındığı için sıvı soğutucunun fanları dönüyor hatta tak çıkar yaptım tekrar acaba sıkıntımı oldu diye hala aynı başka bir öneriniz varmı bakabileceğim

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali
Ryzen 7 5800x işlemcim var normalde ısı derecelerim düşüktü 3 fanlı sıvı soğutmam var 2 gündür oyunlarda derecelerim 90 dereceleri görüyor dün cs oynarken sistem kapandı çok ısındığı için sıvı soğutucunun fanları dönüyor hatta tak çıkar yaptım tekrar acaba sıkıntımı oldu diye hala aynı başka bir öneriniz varmı bakabileceğim
Termal macununuz yeniyse pompa işlemcinin üzerine tam oturmamış olabilir bir kontrol edin derim

Bu arada 5800x çok ısınan bir işlemci

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sıvı soğutmada pompa arızası vs olmuş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif.akkus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun 5 aylık sistem yeni dizildi az önce detroit oynadık en yüksek 90 dereceye çıktı ilk defa bu kadar yükseliyor ısı boşta bile 60 65 derecelerde geziyor ilk defa bu kadar yüksek dereceler görüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvı soğutmada pompa arızası vs olmuş olabilir.
pompada sıkıntı olsa sürekli kapanma yaşardım diye düşünüyorum oyun oynarken

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Termal macun 5 aylık sistem yeni dizildi az önce detroit oynadık en yüksek 90 dereceye çıktı ilk defa bu kadar yükseliyor ısı boşta bile 60 65 derecelerde geziyor ilk defa bu kadar yüksek dereceler görüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

pompada sıkıntı olsa sürekli kapanma yaşardım diye düşünüyorum oyun oynarken
Sistemi nerden aldın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif.akkus
Yurt dışından toplandı sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif.akkus
Bana daha çok tıkanıklık gibi geldi ama radyatör ağrizasida olabilir ben Corsair 240mm yaşamıştım sıvı gidiyor geliyor ama soğumuyor nedeni ise radyatör ısı enerjisini atamıyor
usta şöyle bir video bulduk
pc ilk alındığından beri böyle bir ses çıkartıyor kronik sıkıntılı bir soğutmaymış sebebi nedir yapabileceğimiz bir şey varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif.akkus
varmı bir önerisi olan arkadaşlar

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
bu soğutma zaten kronik sorunluydu bildiğim kadarıyla technopatta okumuştum pompa ağrızası olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif.akkus
Pompa arzası olsa sürekli kapanması gerekmiyormu oyundan çıkınca 90 dereceden düşüşe geçiyor 55e kadar falan

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Pompa arzası olsa sürekli kapanması gerekmiyormu oyundan çıkınca 90 dereceden düşüşe geçiyor 55e kadar falan
5800x zaten ısınan bir işlemci ayrıca bu soğutucunun soğutma performansı kötü boştaki ısı da çok iyi değil yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom