Çözüldü✓ İşlemcim ekran kartına yeter mi? (Darboğaz yapar mı?)

QRoy

80+
Reaksiyon skoru
6
1000005304.webp

ZOTAC GeForce RTX 4060 TI GAMING 16GB GDDR6 128Bit NVIDIA DLSS 3 Ekran Kartı alıcam ama işlemcim ile ana kartımın modelleri şu darboğaz yapar mı ?

İşlemci - İntel Core İ3 9100F
Anakart - Asus Prime H310M-K R2.0 MicroAtx
Şuanki Ekran Kartım - Artek Cyclops Nvidia GeForce GT730 4GB

Yakın zaman da 180 Hz lik Asus Tuf gaming monitör aldım ama ekran kartım, monitörümün istediğini pek karşılayamıyor 75Hz de kullanabiliyorum mecburen. O sebepten dolayı ekran kartı alıcam maaşım yattıktan sonra ilerleyen zamanda tabii ki işlemcim ile anakartımıda yükselticem ama mecburen ekran kartını alınca işlemci ile anakartı 1 ay sonra alabilirim ve 1 ay ekran kartı şuanki işlemcim ile anakartıma sıkkıntı çıkartır mı ?

İşlemci anakart için bütçe cidden çok fazla direkt şoyle de yapabilirsin 7500f b650 ve güzel bir kule tipi soğutucu alabilrsin

• Beğen
Reaksiyonlar: QRoy
İşlemci anakart için bütçe cidden çok fazla direkt şoyle de yapabilirsin 7500f b650 ve güzel bir kule tipi soğutucu alabilrsin
Anladım reis senin dediklerine bakıyorum şuan teknik özellikleri gerçekten güzel.

Ben şimdi şöyle bi anakart buldum da PCI express ne bulamadım 4.0 mı 5.0 mı?

Şuan alacağım 4060ti pcı express 4.0 uyumlu
Bu anakartta uyar mı sence reis ?

Anakart - ASUS ROG STRIX B860-A

Geri