Neler Yeni

İşlemcim ısınmıyor alev atıyor

MehmeTD

80+ Bronze
Nasılsınız beyler? Ben kötüyüm alev atan bir işlemcim var oyun oynarken bacağım terliyor artık. Oyunda girdikten 30 dk sonra fan sesleri kulaklık takmama rağmen geliyor ve daha oyuna girerken ısınmalar başlıyor. Ortalama 80-87 derece oluyor. Öyle yüksek oyunlarda oynamıyorum overwatch oynuyorum genelde.

İşlemci: Ryzen 7 3800x
Kasam: Dark N10
Fan: Stok "Wraith Prism"

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Nasılsınız beyler? Ben kötüyüm alev atan bir işlemcim var oyun oynarken bacağım terliyor artık. Oyunda girdikten 30 dk sonra fan sesleri kulaklık takmama rağmen geliyor ve daha oyuna girerken ısınmalar başlıyor. Ortalama 80-87 derece oluyor. Öyle yüksek oyunlarda oynamıyorum overwatch oynuyorum genelde.

İşlemci: Ryzen 7 3800x
Kasam: Dark N10
Fan: Stok "Wraith Prism"
Bana kalırsa bütçeniz varsa bi sıvı soğutma alın.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
ben 1600af de stok fanda 60 ı asla geçmedim allaha çok şükür :D Ama sıvı soğutma öneriyorum hava akışı iyi olmayabilir

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Stok fan çok iyi değil ama bu kadar da kötü değil.
Kasa modelin ne ?
En son ne zaman termal macun yeniledin ve hangi macunu sürdün ?

Onurkotlutok05

80+ Gold
Bilgisayarı alalı 1 yıl bile olmadı. Ayrıca başlarda da vardı bu sorun ama yazın aldığım için pek önemsememiştim.
Ayağımi yakıyor dediğinize göre masanın altında bu yüzden hava akışı iyi değildir yani çok anormal değil

MehmeTD

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayağımi yakıyor dediğinize göre masanın altında bu yüzden hava akışı iyi değildir yani çok anormal değil
Hayır masanın yanında ona rağmen yanıyor. Elimi değdiremiyorum kasanın sağ tarafına. Hatta ısının kokusunu bile alıyorum.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Bilgisayarı alalı 1 yıl bile olmadı. Ayrıca başlarda da vardı bu sorun ama yazın aldığım için pek önemsememiştim.
6-7 ayda işlemci macunu değişmesi gerekli dostum. 1 sene de kurumuştur. Teknobiyotik'ten MX4 macun alabilirsin

MehmeTD

80+ Bronze
6-7 ayda işlemci macunu değişmesi gerekli dostum. 1 sene de kurumuştur. Teknobiyotik'ten MX4 macun alabilirsin
Sipariş verdim zaten ama dediğim gibi başlardan beri var. Monte ederken Fanı da tak çıkar yapmadım tekte taktım yani macunun tamamı da gelmişti aslında :( Kasamdan olabilir fakat ekran kartımın bir kez 60 dereceyi geçtiğini görmedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Sipariş verdim zaten ama dediğim gibi başlardan beri var. Monte ederken Fanı da tak çıkar yapmadım tekte taktım yani macunun tamamı da gelmişti aslında :( Kasamdan olabilir fakat ekran kartımın bir kez 60 dereceyi geçtiğini görmedim.
Kas modelin ne ?
Fan ayaklarından biri oturmamış olabilir

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kasadan kaynaklı olacağını düşünmüyorum. Gayet havadar ve geniş bir kasa. Soğutucu alsan daha iyi olur bence.

Top Bottom