Neler Yeni

İşlemcim oc ile 82 derece gördü

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler r5 5600 kullanıyorum auto oc denedim stres testinde max 84 gördü sıkıntı olmamıştır demi islemcide?

Hydranoid

80+ Bronze
Olmaz da anakart ve işlemci soğutucun ne? İşlemci doksan beşte de çalışır 100 derecede de anakartın ve güç kaynağın yetersizse anakartla güç kaynağın yanabilir

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmaz da anakart ve işlemci soğutucun ne? İşlemci doksan beşte de çalışır 100 derecede de anakartın ve güç kaynağın yetersizse anakartla güç kaynağın yanabilir
Anakart Gigabyte aorus elite v2 b550
Soğutucu 240mm team t force hocam eskiden ilk aldığımda cihaz valoda max 1300 fps görüyordu ve işlemcim 18/25 derece arasıydi 1 ay geçti şimdi bosta 28/35 oluyor max 700 görüyorum ve baloda 160 fpsye kadar düşüyor neden?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen o pc yi yakacan rahatlıcan en sonunda :D
Olan anime kızlarına olcak onlarda yancak
Susya anime kızları yanmasin 😔😔😔

Psu 550 w

cornlov

80+ Bronze
Evet arkadaşlar, böylece bir overclock macerasının daha sonuna gelmiş olduk;
images - 2024-03-20T003255.050.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Swind Batuhan
Beyler r5 5600 kullanıyorum auto oc denedim stres testinde max 84 gördü sıkıntı olmamıştır demi islemcide?
kral sıkıntı olmamıştır da oc luk bir durum mu oldu ki normal halde bile oynayamayacağın oyun olduğunu sanmıyorum ah şu fps değerini daha fazla görmenin bir ise yaramadığını anlatabilsem

Hydranoid

80+ Bronze
Soğutucu 240mm team t force hocam eskiden ilk aldığımda cihaz valoda max 1300 fps görüyordu ve işlemcim 18/25 derece arasıydi 1 ay geçti şimdi bosta 28/35 oluyor max 700 görüyorum ve baloda 160 fpsye kadar düşüyor neden?

Psu 550 w
Bana kalırsa ellemeyin 1.37 voltajları sakın geçmeyin. İkincisi bir ay önce ben şapka eldiven atkı çift çorap yün içlik pantolon 2 ceket 1 kazak 1 montla geziyordum şimdi kısa kolluyla veya ince bir hırkayla geziyorum havalar ısındı onun da ısınması normal bence

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral sıkıntı olmamıştır da oc luk bir durum mu oldu ki normal halde bile oynayamayacağın oyun olduğunu sanmıyorum ah şu fps değerini daha fazla görmenin bir ise yaramadığını anlatabilsem
Hocam su mesajimi inceleyin

Psu 550 w
.

cornlov

80+ Bronze
Hocam bu az bile benim anime karilari canlandi anneme şikayet ediyorlar yardım
Arda anime kızlarını kasaya saklamak
Arda görevi tamamlamak ve gitmek
Ama annesi var temizlik yapmak, annesi bilgisayarın masasına yaklaşmak, annesi bilgisayarın camını silerken anime kızlarını görmek, anne sinirlenmek anne ardaya sormak "Oğlum bu kızların üstü neden böyle? Doğru düzgün seyler alsana, bunları cok mu arıyosun oğlum!? Nerden buluyosun bunları allahım yarabbim !" Arda sinirlenmek, arda pc yi overclock yapıp evi yakmak
IMG_20240320_004418.jpg

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Arda anime kızlarını kasaya saklamak
Arda görevi tamamlamak ve gitmek
Ama annesi var temizlik yapmak, annesi bilgisayarın masasına yaklaşmak, annesi bilgisayarın camını silerken anime kızlarını görmek, anne sinirlenmek anne ardaya sormak "Oğlum bu kızların üstü neden böyle? Doğru düzgün seyler alsana, bunları cok mu arıyosun oğlum!? Nerden buluyosun bunları allahım yarabbim !" Arda sinirlenmek, arda pc yi overclock yapıp evi yakmak
Alıntıyı görüntüle
Liberaller bir iyi bir kötü haberim var
İyi haber
Overclock çalıştı valoda yüksek fps alıyorum
Kötü haber
Sanırım artık evim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Swind Batuhan
Hocam su mesajimi inceleyin

.
üstad ilk aldığımda diyosun bi kere valoranta gelen güncellemeler ile tüm sistemler git gide zorlanıyor üstelik bilgisayarı ilk aldığında onu yoracak yüzlerce driver uygulama arkada çalışan yüzlerce şey olmaz harbiden temiz olur formatla bile gitmeyen çok şey var bu da düşüşü etkiler kullandıkça ek olarak 700 gibi değerler sadece göz doldurur mönitor hznin altına düşmediği surece fps değeri sadece seni mutlu etmeye yarar ve en önemlisi sen kullandıkça termal macunun azalır dağılır bundan da sıcaklık artışları olur da 25 30 dereceden bahsediyosun evin daha sıcaktır takılma böyle şeylere:)

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
üstad ilk aldığımda diyosun bi kere valoranta gelen güncellemeler ile tüm sistemler git gide zorlanıyor üstelik bilgisayarı ilk aldığında onu yoracak yüzlerce driver uygulama arkada çalışan yüzlerce şey olmaz harbiden temiz olur formatla bile gitmeyen çok şey var bu da düşüşü etkiler kullandıkça ek olarak 700 gibi değerler sadece göz doldurur mönitor hznin altına düşmediği surece fps değeri sadece seni mutlu etmeye yarar ve en önemlisi sen kullandıkça termal macunun azalır dağılır bundan da sıcaklık artışları olur da 25 30 dereceden bahsediyosun evin daha sıcaktır takılma böyle şeylere:)
Hocam şuan biraz zorluyorum sistemi bu değerler nasıl? Voltu yüksek geldi
Hocam şimdi biraz zorluyorum işlemciyi bu değerler nasıl? Bide voltaj yüksek gibi geldi

Hocam şimdi biraz zorluyorum işlemciyi bu değerler nasıl? Bide voltaj yüksek gibi geldi
Lanet olsun fotoyu atamıyorum yüksek mb diyor

Lanet olsun fotoyu atamıyorum yüksek mb diyor
Cpu core clock: 4500mhz volt 1.248

Top Bottom