Ryzen 5 2600 işlemcim var ve fortnite, apex legends, call of duty gibi oyunlarda 95 dereceye çıkıyor ve orda sabit kalıyor bu kadar yüksek olmasının sebebi ne olabilir? Stok fan kullanıyorum ve termal macunu değiştirsem düzelir mi?
Sıvı soğutma almanı tavsiye ederim kasanın hvalardirmasini birde iyi ayarla ve arkada uygulama fln açmaRyzen 5 2600 işlemcim var ve fortnite, apex legends, call of duty gibi oyunlarda 95 dereceye çıkıyor ve orda sabit kalıyor bu kadar yüksek olmasının sebebi ne olabilir? Stok fan kullanıyorum ve termal macunu değiştirsem düzelir mi?
yeni soğutucu alın yada ilk önce termal macunu yenileyin temizleyin pcyiRyzen 5 2600 işlemcim var ve fortnite, apex legends, call of duty gibi oyunlarda 95 dereceye çıkıyor ve orda sabit kalıyor bu kadar yüksek olmasının sebebi ne olabilir? Stok fan kullanıyorum ve termal macunu değiştirsem düzelir mi?
Hocam stok soğutucu ile işlemci bu kadar yüksek sıcaklıkları görmüyor. Soğutucuyu çıkarıp termal mağcununu değiştirip her yerine temas edecek şekilde yeniden takmanızı tavsiye ederim. (soğutucu bir yere bile değmese sıcaklık çok artıyor)Ryzen 5 2600 işlemcim var ve fortnite, apex legends, call of duty gibi oyunlarda 95 dereceye çıkıyor ve orda sabit kalıyor bu kadar yüksek olmasının sebebi ne olabilir? Stok fan kullanıyorum ve termal macunu değiştirsem düzelir mi?
isterseniz soğutucu önerelimRyzen 5 2600 işlemcim var ve fortnite, apex legends, call of duty gibi oyunlarda 95 dereceye çıkıyor ve orda sabit kalıyor bu kadar yüksek olmasının sebebi ne olabilir? Stok fan kullanıyorum ve termal macunu değiştirsem düzelir mi?
Voltajı hiç değiştirmedim şimdiye kadar bilgisayarı ilk aldığımdan beri aynı dokunmadımBir bakalım belki bir soğutucu almadan da düzeltilebilir.
Biosa girip işlemciye ne kadar voltaj verildiğine bakabilir misin ?
Çok iyi olur aslındaisterseniz soğutucu önerelim