Neler Yeni

İslemcim sizce bozulmuşmudur

Mkrkmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Korkmaz
AMD A10 7890K islemcim vardı anakart bozuldugu için sattım ve sattığım adam bilgisayara taktigini hicbir sekilde islemcinin ısınmadığını ve ekrana goruntu gelmedigini soyle baska islemci denediginde goruntu geliyor islemci bozukmudur sizce

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
AMD A10 7890K islemcim vardı anakart bozuldugu için sattım ve sattığım adam bilgisayara taktigini hicbir sekilde islemcinin ısınmadığını ve ekrana goruntu gelmedigini soyle baska islemci denediginde goruntu geliyor islemci bozukmudur sizce
adam deneyipmi aldı

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
denemeden aldıysa sorumluluk adamda
deneyipte alsa sorumluluk adamda denemiş sonuçta sen verirken çalışıyorsa kargo firması suçlu ama nası kanıtlarsın bılmıyorum bilern arkadaşlar cevalasın

K1dot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Umut
işlemcinin çalıştığına dair elinizde bir kanıt var ise ve alıcı işlemciyi denemeden aldıysa başınıza bir şey gelmez rahat olun

Mkrkmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam deneyipmi aldı
Yok hayır sehir disindaydi bi arkadasi aldı bendede anakart olmadigi icin bende test etmedim ama anakartım güç beslemesi bozuldu yanmis olsa islemciye zarar verir hadide yanmadıda

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Yok hayır sehir disindaydi bi arkadasi aldı bendede anakart olmadigi icin bende test etmedim ama anakartım güç beslemesi bozuldu yanmis olsa islemciye zarar verir hadide yanmadıda
Adam bişey yapamdıysa suç send eoluyorda kanka kanıtlayamazsın adamın yaptığını ben olsam gri alırdım kul hakkı var işin ucunda

Top Bottom