AMD A10 7890K islemcim vardı anakart bozuldugu için sattım ve sattığım adam bilgisayara taktigini hicbir sekilde islemcinin ısınmadığını ve ekrana goruntu gelmedigini soyle baska islemci denediginde goruntu geliyor islemci bozukmudur sizce
adam deneyipmi aldıAMD A10 7890K islemcim vardı anakart bozuldugu için sattım ve sattığım adam bilgisayara taktigini hicbir sekilde islemcinin ısınmadığını ve ekrana goruntu gelmedigini soyle baska islemci denediginde goruntu geliyor islemci bozukmudur sizce
denemeden aldıysa sorumluluk adamdaadam deneyipmi aldı
deneyipte alsa sorumluluk adamda denemiş sonuçta sen verirken çalışıyorsa kargo firması suçlu ama nası kanıtlarsın bılmıyorum bilern arkadaşlar cevalasındenemeden aldıysa sorumluluk adamda
Yok hayır sehir disindaydi bi arkadasi aldı bendede anakart olmadigi icin bende test etmedim ama anakartım güç beslemesi bozuldu yanmis olsa islemciye zarar verir hadide yanmadıdaadam deneyipmi aldı
Adam bişey yapamdıysa suç send eoluyorda kanka kanıtlayamazsın adamın yaptığını ben olsam gri alırdım kul hakkı var işin ucundaYok hayır sehir disindaydi bi arkadasi aldı bendede anakart olmadigi icin bende test etmedim ama anakartım güç beslemesi bozuldu yanmis olsa islemciye zarar verir hadide yanmadıda