ItsOverHere
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Adamlar testlerinde ortalama 500fpslerde gezinirken benim bilgisayarım düşük ayarlarda bazen 170e bile düşüyor yardım
ekran kartın neAdamlar testlerinde ortalama 500fpslerde gezinirken benim bilgisayarım düşük ayarlarda bazen 170e bile düşüyor yardım
fps sadece tek başına işlemci sağlamaz ssd ram ekran kartıda Hatta PSU bile etken En önemliside SOğutma performansı Stress testinde İşlemcin Frekansına bakmalısınAdamlar testlerinde ortalama 500fpslerde gezinirken benim bilgisayarım düşük ayarlarda bazen 170e bile düşüyor yardım
valorantta ekran kartı etken değil tamamen işlemci ram ve soğutma performansı başta geliyor 2k en düşük ayarda GT1030 ile testime bakabilirsinekran kartın ne
hocam belki fantezi bi sekilde 2k oynuyordur dıye dusundumfps sadece tek başına işlemci sağlamaz ssd ram ekran kartıda Hatta PSU bile etken En önemliside SOğutma performansı Stress testinde İşlemcin Frekansına bakmalısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valorantta ekran kartı etken değil tamamen işlemci ram ve soğutma performansı başta geliyor 2k en düşük ayarda GT1030 ile testime bakabilirsin
Arc B580 12gb ama 1080pde oynuyorumekran kartın ne
sıcaklık degerlerı nasılArc B580 12gb ama 1080pde oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elimde ddr5 16gb ram 5600mhz 500gb western digitalin m2si var 650wattlık psum var
oyunlarda frekans hızın kaç oluyor pekiİşlemicimin yaklaşık %50sini felan kullanıyor yaklaşık 55 dercee